InStyle Φεβρουαρίου: Σε λίγες μέρες στα περίπτερα

Το νέο τεύχος του InStyle κυκλοφορεί την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου και παρόλο που αναφέρεται στον τελευταίο μήνα του χειμώνα, μας προετοιμάζει για την πιο πολύχρωμη εποχή του χρόνου και μας βάζει από τώρα σε ανοιξιάτικο mood. Με εξώφυλλο την πανέμορφη παρουσιάστρια του DWTS4, Δούκισσα Νομικού, και δώρο αφρόλουτρα Perlier κανονικού μεγέθους σε 3 μοναδικά αρώματα White Musk, Sandalwood και Blue Iris, ανυπομονούμε να βυθιστούμε στις σελίδες του και να ταξιδέψουμε στον πιο ΙnStyle κόσμο.

Αναλυτικά μπορούμε να διαβάσουμε στο InStyle Φεβρουαρίου: 

New Season Rules

-Κρυφή ματιά στις ανοιξιάτικες τάσεις

-Άψογο δέρμα με τις συμβουλές των ειδικών μέσα σε 30 ημέρες

-Εύκολο detox μέσα από δέκα απλά βήματα

Βρείτε και συνδυάστε σωστά το ιδανικό παντελόνι για κάθε σωματότυπο και κάθε περίσταση

14 έλληνες σχεδιαστές αξεσουάρ προτείνουν κομμάτια για άμεση ανανέωση του look σας

Τέσσερις νέες αποχρώσεις του πιο κλασσικού κραγιόν

Πρόσωπα

  • Η τραγουδίστρια Ειρήνη Δούκα φορά δερµάτινα, αλλά µε θηλυκό, σοφιστικέ τρόπο. Μπορεί το leather να αγαπά το ροκ (όπως και εκείνη), αλλά η πιο κοµψή, καθωσπρέπει εκδοχή του είναι πολύ πιο επίκαιρη και στυλιστικά ενδιαφέρουσα!
  •  Η ηθοποιός Κασσάνδρα Βογιατζή δοκιµάζει τη φετινή γεωμετρία του στιλ: από τους τετράγωνους ώµους ως τα «στρογγυλά» παλτό.
  • Στο εξώφυλλο η Δούκισσα Νομικού. Από την prime time της τηλεόρασης ως τη σκηνή του θεάτρου και την οθόνη του κινηματογράφου, η Δούκισσα είναι κάτω από το φως των προβολέων για λόγους τελείως διαφορετικούς από πέρσι το καλοκαίρι.
  • Ο Δηµήτρης Λαγιόπουλος αγαπά το extreme. Από τις πλαγιές των βουνών (είναι δεινός snowboarder) µέχρι τις πασαρέλες, δεν αρκείται στο άνετο και το ασφαλές. Το συναρπαστικό και το τολµηρό είναι τα «καύσιµα» που τον κινούν.

Λαχταριστές συνταγές για να φτιάξετε μόνες σας υπέροχα επιδόρπια που ξεχειλίζουν σοκολάτα

Βρεθήκαμε στο σπίτι του ηθοποιού και hair artist Θάνου Σαμαρά στο Μανχάταν

Η διακοσμήτρια επίπλων Ιφιγένεια Ματαράγκα και ο φωτογράφος Ευτύχης Ανδρεαδάκης έχουν αφοσιωθεί στο upcycling εδώ και χρόνια. Επισκεφθήκαμε το χώρο τους και μας αποκάλυψαν μερικά από τα μυστικά τους.

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα