Είναι η Dua Lipa το νέο it girl της μόδας; Ναι, μπορεί και να είναι
Getty Images

Δε χρειάζεται να ασχολείστε με τη μουσική για να ξέρετε τη Dua Lipa. Η νεαρή τραγουδίστρια που έχει καταγωγή από Μεγάλη Βρετανία και Αλβανία έχει κάνει ήδη πολλές επιτυχίες και το γεγονός ότι σάρωσε τα βραβεία στα British Awards που έγιναν πριν από μερικές μέρες, αποδεικνύει ότι έχει ήδη γίνει μία από τις αγαπημένες του κοινού. Εκτός βέβαια από τα δύο πολύ σημαντικά βραβεία που κέρδισε στη διοργάνωση (για γυναίκα καλλιτέχνη και πρωτοποριακή καλλιτέχνη) όλοι παρατήρησαν και τις πολύ stylish εμφανίσεις που έκανε τη μία μετά την άλλη, το ίδιο βράδυ.

The BRIT Awards 2018 - Red Carpet Arrivals
Getty Images

Ξεκίνησε κάνοντας μια αιθέρια είσοδο φορώντας αυτό το ροζ, τούλινο Giambattista Valli φόρεμα, το οποίο συνδύασε με gladiator sandals. Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάτι αντίστοιχο (θυμηθείτε το φούξια Giambattista Valli της Rihanna πριν από μερικά χρόνια) αλλά κάθε φορά εντυπωσιαζόμαστε το ίδιο. Ήταν απλά υπέροχη.

The BRIT Awards 2018 - Show
Getty Images

Στη συνέχεια ανέβηκε στη σκηνή για να τραγουδήσει την επιτυχία της New Rules, όπου και φόρεσε ένα πολύ σέξι body Versace, ασορτί jacket και sneakers.

GettyImages-922468762
Getty Images

Μετά την απονομή των βραβείων φωτογραφήθηκε φυσικά κρατώντας τα έπαθλα της διοργάνωσης φορώντας μία ακόμα συγκλονιστική δημιουργία Armani Privé. Μεταλλιζέ και με κρόσσια, ήταν βέβαιο πως θα κλέψει για ακόμα μία φορά την παράσταση αλλά δεν είχε πει ακόμα την τελευταία της λέξη.

Star's At Brits After Party
Splashnews

Στο πάρτι του GQ, που έγινε με αφορμή τα βραβεία, επέλεξε ένα χρυσό Stella McCartney φόρεμα που μας θύμισε την καλή πλευρά των 1980s. Το συνδύασε με μαύρη τσάντα και μαύρες, ψηλοτάκουνες γόβες Christian Louboutin αποδεικνύοντας ότι ξέρει πολύ καλά τι φοράει και γιατί το φοράει.

Μετά από τόσες καλές εμφανίσεις σε μία μόνο βραδιά, μπορούμε με σιγουριά να περιμένουμε πολλά ακόμα, σε στιλιστικό επίπεδο, από αυτό το κορίτσι και ελπίζουμε να μη μας διαψεύσει.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα