Οι τέλειες boho πλεξούδες από την Kerastase και τον Σταμάτη Καραϊσκο

Οι πλεξούδες είναι το must χτένισμα για το καλοκαίρι. Είναι ένα look που είδαμε στις πασαρέλες, φορέθηκε από το κόσμο της μόδας, από τις fashionistas σε πολλά festival και από εμάς τις ημέρες που απλά δεν ξέρουμε τι να κάνουμε με τα μαλλιά μας.

Το boho ύφος που δίνουν οι πλεξούδες και το χαλαρό styling που θέλουμε να έχουμε το καλοκαίρι λοιπόν, το καθιστούν το απόλυτο hair trend. Ένας άλλος λόγος είναι ότι ξεκουράζουμε τα μαλλιά από τη χρήση θερμικών εργαλείων.Εκμεταλλευόμαστε το φυσικό σχήμα των μαλλιών και με τη χρήση σωστών προϊόντων κάνουμε ταυτόχρονα και περιποίηση…

MATERIALISTE_X-LowRes

Το νέο Matérialiste της Kerastase, είναι ένα προϊόν ιδανικό για ατημέλητα μαλλιά και κυρίως για μαλλιά που χρειάζονται λίγο επιπλέον όγκο. Χάρη σε αυτό μπορούμε να δημιουργήσουμε εκπληκτικές κοτσίδες, τις οποίες εάν χαλάσουμε επιτηδευμένα πετυχαίνουμε εντυπωσιακό όγκο.

vimata kotsida

Ψεκάστε το Matérialiste σε βρεγμένα μαλλιά και στεγνώστε με το σεσουάρ και τη φυσούνα. Έπειτα χτενίστε με τα δάχτυλά σας και πλέξτε μια κοτσίδα στο πλάι από όποια πλευρά σας βολεύει. Στερεώστε την με ένα λαστιχάκι και χαλάστε την. Τόσο απλά!

Δείτε ακόμα:

Glow glow sun: 4 Προϊόντα για να κάνετε την επιδερμίδα σας να λάμπει

Ποιο προϊόν έκανε θαύματα για το σώμα της Victoria Beckham κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης;

Ιδρώνετε από το στρες; Πρέπει να διαβάσετε το παρακάτω

#EvilEyeNails: Εμπνευστήκαμε από την Katy Perry και βρήκαμε τα καλύτερα του instagram

Για ποια beauty ατοπήματα μετανιώνουν οι celebrities;

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα