Glow glow sun: 4 Προϊόντα για να κάνετε την επιδερμίδα σας να λάμπει

Ο καιρός τώρα μας δείχνει το καλό του πρόσωπο, και ο ήλιος το καυτό του. Θα ξεκινήσετε λοιπόν τα αμέτρητα μπάνια (και εμείς μαζί σας), και στην αρχή αν δεν προσέξετε θα γίνετε κάπως έτσι:

Υπομονή λοιπόν, μέχρι να  αποκτήσετε, με ομοιόμορφο τρόπο το επιθυμητό μαύρισμα, με τη σωστή χρήση προϊόντων αντηλιακής προστασίας. Στο InStyle.gr σας έχουμε τη λύση, για το πώς θα αποκτήσετε άμεσα την απόλυτη bronze, λαμπερή επιδερμίδα σε πρόσωπο και σώμα, μέχρι να το κάνει η φύση – ήλιος για εσάς. Παρακάτω θα δείτε τα τέσσερα καλύτερα bronzing σπρέι και κρέμες για πρόσωπο και σώμα:

1.

 

dior bronzer

                              Dior Bronze Self Tanning Oil Natural Glow (42,30 €)

Αυτή η πλούσια και lifting κρέμα απλώνετε ομοιόμορφα στο πρόσωπο και σώμα. Κάνει απαλό μασάζ και αναδεικνύει μια φυσική λάμψη. Το πρόσωπο αποκτά ένα φυσικό μαύρισμα.

2.

loreal,glam, bronzer

                              Glam Bronze Eau de soleil (18,90 €)

Είναι τόσο ελαφρύ και δημιουργεί έναν άψογο bronze τόνο στο δέρμα, χωρίς τη βαριά αίσθηση της σκόνης. Χρησιμοποιήστε το, κάτω από το foundation σας  για να δημιουργήσετε μια λαμπερή βάση, ή κάτω από τα ζυγωματικά σας και γύρω από την άκρη του προσώπου σας, σαν περίγραμμα.

3.

james read,sephora

                  James Read Express Glow Mask & Gradual Day Tan, (46.32 € & 40.09 €)

Σε 30 λεπτά έχετε μια απαλή, ηλιοκαμένη εμφάνιση και μετά από μία ώρα, αποκτάτε ένα  βαθύ μαύρισμα. Χρησιμοποιείστε αποκλειστικά στο πρόσωπο.

4.

fake bake, bronzer

                                 Fake Bake Flawless Self-Tanning Liquid, (24,05 €) 

Ορισμένοι ειδικοί μαυρίσματος, ορκίζονται ότι ο μόνος τρόπος για να επιτευχθεί ένα καλό «τεχνητό μαύρισμα», είναι με αυτό με τη χρήση ειδικού γαντιού. Το Fake Bake σας  παρέχει γρήγορο στέγνωμα, ταχείας απορρόφησης από το δέρμα σας.

Αποφύγετε λοιπόν το απότομο μαύρισμα, κάνοντας κακό στον εαυτό σας και χρησιμοποιήστε ένα (ή και περισσότερα) από τα παραπάνω προϊόντα για να έχετε άμεσα την πιο λαμπερή επιδερμίδα του καλοκαιριού σε πρόσωπο και σώμα!

– Της Τζένης Πάλλη

Διαβάστε ακόμα:

Ποτέ δεν είναι αργά: Τέλειες κρέμες αδυνατίσματος express

Αυτές οι κρέμες θα σώσουν το δέρμα σας

#IceCreamNails: Μανικιούρ από το instagram με θέμα τα παγωτά!

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα