Η συνάντηση της Φαίης Σκορδά με πρώην παίκτρια ριάλιτι

Την οικειοθελής αποχώρηση της Όλγας Πηλιάκη, από το NOMADS, σχολίασαν το πρωί της Δευτέρας, στην εκπομπή, Το Πρω1νό.Μετά τις δηλώσεις της πρώην παίκτριας του reality επιβίωσης, στην κάμερα της εκπομπής, ο Κώστας Τσούρος αναφέρθηκε στο γεγονός πως δεν κατανοεί τον λόγο της ξαφνικής αποχώρησης της.
Η Φαίη Σκορδά, ωστόσο, ανέφερε, πως συνάντησε την Όλγα μαζί με την οικογένεια της, σε ένα παιδικό πάρτι, το απόγευμα της Κυριακής, και ο γιος της, Δημήτρης, προσπαθούσε να τραβήξει τα μαλλιά της δέκα μηνών κόρη της.
«Τους συνάντησα σε ένα παιδικό πάρτι, τελείως τυχαία. Ήταν όλοι μαζί. Δεν ήθελα όμως να την ρωτήσω τον λόγο της αποχώρησης της. Δεν ήθελα να της ανοίξω την συζήτηση αυτή, γιατί δεν ξέρω τι συνέβη. Είμαι και διακριτική και εγώ. Ήταν και μικρή που προσπαθούσε να περπατήσει. Ήταν και ο γιος μου, ο Δημήτρης, που προσπαθούσε να ανέβει πάνω της, να της τραβήξει τα μαλλιά και πήγαινα εγώ και τον τράβαγα. Πωπω, ντροπή» ανέφερε, η Φαίη, ενώ τόνισε πως η Όλγα θα βρεθεί καλεσμένη, την Τετάρτη, στην πρωινή εκπομπή. Δείτε το απόσπασμα: Peoplegreece.com
]]>

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Tags:
lurpak

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα