Η πανάκριβη τσάντα που έχουν Τατιάνα Στεφανίδου και Ελένη Μενεγάκη είναι το δώρο που θέλουμε για τη γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου

Ναι, το ξέρουμε ότι είναι πολλά τα χρήματα, αλλά ποιος είπε ότι απαγορεύεται να ονειρευόμαστε; Το πιο πιθανό είναι να μη μας τη χαρίσει κανείς, αλλά σίγουρα δεν υπάρχει γυναίκα που δε θα ήθελε αυτή την τσάντα. Ο λόγος για την πανάκριβη, κλασική Chanel τσάντα που έχουν πολλές διάσημες κυρίες, ανάμεσα στις οποίες και οι Τατιάνα Στεφανίδου και Ελένη Μενεγάκη.

eleni menegaki

Και οι δύο έχουν μία πολύ πλούσια συλλογή με πανάκριβα ρούχα και αξεσουάρ, παρόλο που πολύ συχνά επιλέγουν και πιο οικονομικά κομμάτια στις εμφανίσεις τους και αυτό είναι κάτι που μας αρέσει πολύ. Άλλωστε μια γυναίκα έχει πραγματικά στιλ, όταν μπορεί να είναι καλοντυμένη είτε φορώντας designer ρούχα και αξεσουάρ, είτε άλλα πολύ πιο προσιτά.

stefanidou chanel

Τόσο η Τατιάνα όσο και η Ελένη λοιπόν, έχουν επιλέξει να προσθέσουν στη συλλογή τους μία Chanel σε μπεζ απόχρωση που είναι ένα από τα πιο ποθητά αντικείμενα για κάθε γυναίκα. Η επιλογή τους είναι πολύ σωστή γιατί μια τέτοια τσάντα εκτός από πολύ στιλάτη και κλασική είναι ένα πραγματικά ουδέτερο κομμάτι το οποίο μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας, ενώ ταιριάζει με οποιοδήποτε σύνολο.

Αν λοιπόν ποτέ βρεθείτε στην πολύ ευχάριστη θέση να μπορείτε να ξοδέψετε ένα πολύ μεγάλο ποσό μόνο για ένα αντικείμενο, μάλλον δεν πρέπει να το σκεφτείτε καθόλου. Μία τέτοια τσάντα είναι μια πραγματική επένδυση που σίγουρα «θα βγάλει τα λεφτά της». Μέχρι τότε κανείς δεν μας απαγορεύει να ονειρευόμαστε.

Ακολουθείστε το Instyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα