Η Olivia Palermo μας δείχνει δύο διαφορετικούς τρόπους για να φορέσουμε τη maxi φούστα

Η Olivia Palermo είναι fashion icon και αυτό δεν χωρά καμία αμφιβολία. Κάθε της εμφάνιση είναι μια πρόταση και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο τη θαυμάζουμε με τόσο πάθος. Πρόσφατα μας έδειξε πως μία φούστα, η οποία μάλιστα έχει μικρό κόστος, μπορεί να φορεθεί με διαφορετικούς τρόπους δημιουργώντας δύο τελείως διαφορετικά σύνολα.

Πρόκειται λοιπόν για μία φούστα από τα καταστήματα Zara, που αν είστε τυχερή μπορεί να προλάβετε να αγοράσετε με έκπτωση στην τιμή των 19.99 ευρώ, την οποία φόρεσε και σαν φόρεμα. Έτσι την είδαμε αρχικά να τη φοράει με ασπρόμαυρη μπλούζα, καπέλο και ψηλοτάκουνα πέδιλα, σε μία εμφάνιση που ανάρτησε μάλιστα και στην προσωπική της ιστοσελίδα. Στη συνέχεια είδαμε πως η εν λόγω φούστα μεταμορφώθηκε σε φόρεμα και συνδυάστηκε με ένα πορτοκαλί γιλέκο και επίσης ψηλοτάκουνα πέδιλα του Οίκου Aquazzura αυτή τη φορά.

Αυτό που έκανε η Olivia μπορείτε φυσικά να το κάνετε και εσείς με όλες σχεδόν τις φούστες σας που έχουν λάστιχο στη μέση. Έτσι δίνεται τελείως διαφορετική διάσταση στο ρούχο και δημιουργείτε ένα επιπλέον σύνολο. Δοκιμάστε το και θα μας θυμηθείτε.

Διαβάστε ακόμα:

Αποκλειστικό: Αυτό είναι το νυφικό που φόρεσε η Βίκυ Καγιά στον γάμο της

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα