Αποκλειστικό: Αυτό είναι το νυφικό που φόρεσε η Βίκυ Καγιά στον γάμο της

Η πάντα σικάτη επιχειρηματίας και πρώην μοντέλο Βίκυ Καγιά, έκανε την έκπληξη και παντρεύτηκε πριν από μερικές ημέρες στο Παρίσι -κάτω από άκρα μυστικότητα- τον αγαπημένο της και ιδιοκτήτη των ζαχαροπλαστείων Fresh, Ηλία Κρασσά.

Η Καγιά σε συνέντευξη που είχε δώσει στην εκπομπή «Το Πρωινό», όταν είχε βρεθεί καλεσμένη, είχε πει μάλιστα: «Διατηρούσαμε μια φιλική σχέση στην αρχή. Δουλεύαμε μαζί και σχεδιάζαμε μια πολύ ωραία έκδοση για την αλυσίδα ζαχαροπλαστείων. Βγαίνοντας συχνά μαζί, συνειδητοποιήσαμε με τον καιρό ότι τελικά έχουμε πολλά κοινά στοιχεία κι έτσι έγινε…»

Ο Κρασσάς έκανε πρόταση γάμου-έκπληξη στην  ιδιοκτήτρια του Fashion Workshop by Vicky Kaya στην Πόλη του Φωτός, έχοντας κανονίσει μάλιστα τα πάντα- από το φόρεμα μέχρι τις βέρες- και εκείνη δεν μπόρεσε παρά να δεχτεί συγκινημένη να τον παντρευτεί. Εμείς μάθαμε αποκλειστικά ότι η πάντα εκλεπτυσμένη νύφη φόρεσε το βραδινό ιβουάρ Lanvin φόρεμα της φωτογραφίας το οποίο συνδύασε με μια υπέροχη μαύρη ζώνη της ίδια φίρμας και τα αγαπημένα της ψηλοτάκουνα πέδιλα με κορδόνια, του επίσης γαλλικού Οίκου Azzedine Alaïa.

Από την επιλογή των ρούχων δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι θα ήταν για ακόμα μια φορά εντυπωσιακή.

Διαβάστε επίσης:

Η Βίκυ Καγιά περπάτησε στο show του Jean Paul Gaultier

Βίκυ Καγιά: Για ποιο λόγο ταξίδεψε έως το Παρίσι μαζί με τον αγαπημένο της;

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα