Η νέα συλλογή της Triumph για την Άνοιξη /Καλοκαίρι 2019 απευθύνεται σε γυναίκες που αγαπούν τη διαχρονική κομψότητα

Η άνοιξη είναι η εποχή της ανανέωσης, την αναγέννησης. Και η νέα συλλογή της Triumph είναι ακριβώς ό,τι χρειαζόμαστε για να νιώσουμε η πιο αναζωογονημένη και θηλυκή εκδοχή μας. Με έμπνευση το νερό και τη δύναμη του, οι νέες δημιουργίες της Triumph μας γεμίζει με μπλε αποχρώσεις, ενώ ταυτόχρονα η γυναικεία απελευθέρωση μοιράζεται ροζ αποχρώσεις με όλους. Τα floral μοτίβα διαμορφώνουν νέες σιλουέτες, ενώ τα οργανικά υφάσματα και οι διαφάνειες αναβαθμίζει το sexiness μας. Kάθε σουτιέν υπόσχεται ένα φυσικό, νεανικό και καλοσχηματισμένο στήθος. Τα bralette δημιουργούν όμορφη σιλουέτα και προσδίδουν άνεση χωρίς την ύπαρξη μπανέλας.

Η Triumph γιορτάζει λοιπόν το καλωσόρισμα μιας collection με ευρεία γκάμα σε μεγέθη και τη νέα γενιά απαλής και ελαφριάς ενίσχυσης. Η ελαφρότητα και η απαλότητα παραμένουν οι βασικές κατευθύνσεις για την επιλογή υφασμάτων. Τα τελειώματα αναβαθμίζονται και η δημιουργία εκσυγχρονίζεται, ώστε να προσφέρει απαλότητα και άνεση, εγγυημένη από την ποιότητα της Triumph.

Η Triumph συναντά πάντα τις ανάγκες των γυναικών, οι οποίες απαιτούν τέλεια εφαρμογή από τα πιο μοντέρνα ως τα πιο κλασικά κομμάτια. Για τον λόγο αυτό η collection Triumph χωρίζεται σε πολλές κατηγορίες εσωρούχων, που καλύπτουν κάθε εφαρμογή για κάθε περίσταση. Στόχος είναι να συνδυάζονται η εμπειρία και οι καινοτομίες, ώστε το αποτέλεσμα να είναι αισθησιακό αλλά και απόλυτα άνετο.

Shape collection. Καλύπτει τις ανάγκες των γυναικών από τη διακριτική σμίλευση μέχρι τα υψηλότερα επίπεδα διαμόρφωσης. Απλά και λειτουργικά styles με δαντέλα και σαγηνευτικό look, που επιτυγχάνουν την ιδανική σιλουέτα και σωματότυπο.

Style collection. Μοντέρνα εσώρουχα που ακολουθούν πιστά τις τάσεις της μόδας, βασισμένα στις best seller εφαρμογές.

Everyday collection. Απαραίτητα, καθημερινά styles με την τέλεια εφαρμογή. Styles ελαφριά, μοντέρνα και αόρατα κάτω από τα ρούχα, ιδανικά για κάθε μέρα.

 

Classics collection. Διαχρονικά εσώρουχα με απίστευτη άνεση και εφαρμογή για όσες αναζητούν τη διαχρονική κομψότητα.

Και η συλλογή ολοκληρώνεται με την αθλητική collection Triaction για κάθε τύπο άθλησης, καθώς και την collection από briefs για να δημιουργείτε κάθε συνδυασμό που επιθυμείτε.

 

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα