Η Ioanna Kourbela παρουσίασε μία από τις ωραιότερες συλλογές της ελληνικής Εβδομάδας Μόδας

Τη Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018, το City Link μαζί με το Ioanna Kourbela Designer brand και σε συνεργασία με την Athens Xclusive Designers Week, διοργάνωσε στην καρδιά της Αθήνας σε ένα σημείο ορόσημο για την πόλη, ένα μοναδικό fashion event της συλλογής Ioanna Kourbela Φθινόπωρο/Χειμώνας 2018-19 με τίτλο «Arch Echoes». 

Σε ένα από τα πιο εμβληματικά κτήρια του κέντρου, το City Link, το οποίο αποτελεί το μοναδικό διατηρητέο οικοδομικό τετράγωνο της Αθήνας, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της συλλογής.  Η Στοά Σπυρομήλιου και η Στοά Βυζαντίου, μεταμορφώθηκαν σε ένα καθηλωτικό σκηνικό μεσαιωνικής επιρροής, για να υποδεχτούν τις μοναδικές δημιουργίες της ελληνίδας σχεδιάστριας Ιωάννας Κουρμπέλα, ανοίγοντας με ιδιαίτερο τρόπο τη φετινή εβδομάδα μόδας (AXDW).

ioanna kourbela fw18

Η Jeanne D’Arc γίνεται η έμπνευση για αυτή τη συλλογή θηλυκής δύναμης. Αφιερωμένη στη γυναίκα που οδηγήθηκε από τις εσωτερικές της φωνές, για μια προσωπική αλλά και πανανθρώπινη υπέρβαση, η συλλογή δημιουργεί μια σύγχρονη «πανοπλία», φτιαγμένη από νήματα, δέρμα, χειροποίητα κεντήματα και μεταλλικές λεπτομέρειες.  Μια συλλογή που αναμφίβολα αναδεικνύει τη θηλυκότητα και αποτελεί ένα ταξίδι έμπνευσης.

Με την ολοκλήρωση του fashion show, ακολούθησε ένα exclusive  cocktail party στο ατμοσφαιρικό Bar de Theatre του City Link όπου οι εκλεκτοί καλεσμένοι της επίδειξης είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πρώτοι το νέο Bosford Rose Premium Gin.

Το make up των μοντέλων επιμελήθηκε η εταιρία Shiseido, το hair styling πραγματοποιήθηκε με προϊόντα Rene Futerer σε συνεργασία με τη Σχολή Κομμωτικής Διαμαντόπουλος. 

 Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα