Νέα

Οι φωτογραφίες για τα δέκα χρόνια του brand της Victoria Beckham είναι ένα δώρο στην ανθρωπότητα

ΟΚ. Υπερβάλλουμε, αλλά μήπως όχι;

Ιωάννης Τσιούλης

VB_JUERGEN_TELLER_CAMPAIGN_PRESS_DIGITAL homepage 600 X 600

Σίγουρα είμαι ο τελευταίος άνθρωπος που μπορεί να μιλήσει για τη Victoria Beckham χωρίς να κάνει die hard fan girling για την Posh Spice. Ως hardcore fan των Spice Girls, θα ακολουθούσα και θα στήριζα την πορεία της στη μόδα, ακόμα και αν τα ρούχα της ήταν σαν knock off δευτεροκλασάτου ιταλικού brand.

Το γεγονός δε ότι η Victoria είναι η σύγχρονη ιέρεια του θηλυκού μινιμαλισμού που αναγέννησε την αμερικανική μόδα και κατάφερε επάξια να επαναπροσδιορίσει τη θηλυκότητα μέσα από το προσωπικό της στιλ, αλλά και τις δημιουργίες του brand της, κάνει τη δουλειά μου για αποθέωσή της ως style icon και σχεδιάστρια πολύ πιο εύκολη,

Η Victoria Beckham γιορτάζει φέτος τα δέκα χρόνια του brand της (#VBSince08) με ένα ξεχωριστό t-shirt και μία καμπάνια που έκανε με τον iconic φωτογράφο και καλλιτέχνη Juergen Teller. Τις εικόνες μπορείτε να τις δείτε παρακάτω και αν και αναγνωρίζω την υπερβολή του τίτλου μου, νιώθω ότι είναι από τα πιο φρέσκα πράγματα που έχω δει τελευταία στη mainstream μόδα.

Δείτε τις παρακάτω εικόνες:

Μπορείτε να αγοράσετε το t-shirt στο site της Victoria Beckham. Κοστίζει 125 ευρώ, αλλά είμαστε σίγουροι ότι στο μέλλον θα έχει πολλαπλάσια αξία.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Ιωάννης Τσιούλης