Η Ελένη Μενεγάκη φωτογραφίζει τα κορίτσια της στην Άνδρο και ρίχνει το Instagram

Με αφορμή το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος η Ελένη Μενεγάκη ταξίδεψε στον αγαπημένο της προορισμό που δεν είναι άλλος από την Άνδρο. Εκεί βρήκε τη ευκαιρία να κάνει τις βουτιές της στα αγαπημένα της Άχλα, έχοντας συντροφιά τις κόρες της. Μάλιστα ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μοιράστηκε με τους πιστούς της ακόλουθους την τρυφερή στιγμή όπου η μικρή Μαρίνα και η μεγαλύτερη αδερφή της κάνουν πεζοπορία στο μονοπάτι, λίγο πριν οι τρεις τους φτάσουν στα Άχλα. Οφείλουμε να ομολογήσουμε πως η φωτογραφία είναι πολύ συγκινητική με τις δύο αδερφούλες να κρατιούνται χέρι χέρι, ενώ τις εντυπώσεις κλέβει και η μικρή Μαρίνα για τις ενδυματολογικές της επιλογές. Όπως ήταν αναμενόμενο likes και σχόλια πέσαν βροχή και τα κορίτσια να έκαναν θραύση στο Instagram.

Είναι φανερό πως η Ελένη Μενεγάκη απολαμβάνει ιδιαίτερα τον ρόλο της μητέρας περισσότερο από όλους τους άλλους ρόλους της ζωής της και αυτό φαίνεται κάθε φορά που μιλάει για τα τέσσερα παιδιά της και την όμορφη οικογένεια που έχει καταφέρει να δημιουργήσει. Εμείς βρήκαμε και συλλέξαμε τα πιο γλυκά οικογενειακά posts της Ελένης Μενεγάκη στα οποία μοιράζεται τις στιγμές με τα παιδιά της, χωρίς βέβαια να αποκαλύπτει τα πρόσωπά τους πάντα.

#eleni #elenimenegaki #ioniansea #vacationtime #summer #bluesea #whitesand #familyfirst #familyvacation #motheranddaughters #love   Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις

Eleni Menegaki

eleni menegaki laoura

#eleni #elenimenegaki #mybabygirl #happybirthday ❤️Μολις γιναμε 9 χρονων ???✨✨✨✨✨

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις

Aκολουθήστε το instyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα