Η δίαιτα της πεταλούδας: Δείτε πώς διατηρούν τη σιλουέτα τους τα fashion girls

Είναι δυνατόν όλες οι γυναίκες που είναι στιλάτες, επιτυχημένες και έξω κάθε βράδυ να είναι και ευλογημένες με τον τέλειο μεταβολισμό; Μάλλον όχι. Δείτε πώς τρώνε διατηρώντας τα άψογα σώματά τους και ακολουθήστε τις συμβουλές τους..

Παραλείψτε τον frappucino

Οι κρεμώδεις καφέδες μπορούν να σας δώσουν στο λεπτό έξτρα θερμίδες. Για το λόγο αυτό παραλείψτε αυτού του είδους τους καφέδες και ρίχτε το σε αυτούς με χαμηλότερες θερμίδες.

Τρώτε πρωινό

Το να τρώτε πρωινό κάθε μέρα με την ησυχία σας είναι πολύ παραγωγικό. Τρώτε μεγάλα πρωινά που περιλαμβάνουν ασπράδια αυγών, τοστ με αβοκάντο, γκρέιπφρουτ και πλούσιες φρουτοσαλάτες. Επίσης, μπορείτε να πίνετε smoothies που περιέχουν φράουλες, μπανάνα, μούρα, γάλα από σόγια, γιαούρτι και λίγο πάγο ή αβοκάντο, νερό από καρύδα και παγωμένη μπανάνα.

Τρώτε συχνά και μικρές ποσότητες

Είναι πολύ σημαντικό να τρώτε συχνά και πολύ μικρά γευματάκια. Έτσι, μπορείτε να καταναλώνετε ότι τραβάει η όρεξή σας.

Γίνετε ειδικός στα σάντουιτς

Αν δεν τρώτε ψωμί (και καλά κανετε) μπορείτε να το αντικαταστήσετε με κράκερ ή ψωμί ρυζιού. Ένα απλό γεύμα μπορεί να περιλαμβάνει μία φέτα ψωμί ρυζιού με λίγο κατσικίσιο τυρί, ντομάτα και μαύρο πιπέρι ή γαλοπούλα, αγγούρι και μουστάρδα. Αν θέλετε κάτι σε γλυκό μπορείτε να φάτε πάλι μία φέτα ψωμί ρυζιού με βούτυρο από αμύγδαλο και κομματάκια μπανάνας.

Μη φοβάστε τους υδατάνθρακες

Για δείπνο μπορείτε να φτιάξετε υγιεινά πιάτα με καθαρές τροφές. Φτιάξτε μία σπιτική μακαρονάδα μπολονέζ, ψάρια και λαχανικά στον ατμό ή ψητές γαρίδες σε τάκος.

Μην απαρνιέστε τις αμαρτίες σας

Μην καταπιέζετε τον εαυτό σας. Πίνετε ένα κοκτέιλ που και που, όταν το λαχταράει η καρδιά σας. Το κρασί είναι λιγότερο “αμαρτωλό” ενώ ένα τσιγαράκι όποτε νιώθετε ότι το θέλετε δε θα σας κάνει τόσο κακό (αν και δεν το συστήνουμε).

Ξανασκεφτείτε το snacking

Τα καροτοστικάκια και το γιαούρτι δεν είναι οι μόνες σας επιλογές. Η βρώμη είναι το μυστικό για όλα. Μπορείτε να το τρώτε πρωί βράδυ καθώς είναι πολύ υγιεινό και έχει πολύ λίγες θερμίδες. Άλλες επιλογές είναι: Πιτάκια με χούμους, μπάρες δημητριακών, μήλα και πορτοκάλια.

Προσέχετε όταν τρώτε έξω

Όταν δουλεύετε έξω ή είστε πολλλές ώρες εκτός σπιτιού καλό είναι να μην τρώτε συνεχώς σε διάφορα εστιατόρια. Οι άλλοι δεν παρακολουθούν τι τρώτε. Πάρτε μερικές μπουκίτσες, ίσα ίσα για να φαίνεται ότι τρώτε και φάτε κανονικά στο σπίτι μετά το event.

Καμία τροφή δεν απαγορεύεται

Σας αρέσουν τα πατατάκια και οι τηγανιτές πατάτες με μαγιονέζα; Μην αποκλείετε τίποτα που σας κάνει να νιώθετε καλά από τη διατροφή σας. Το παν, βέβαια, είναι το μέτρο!

Διαβάστε ακόμα:

Αυτές είναι οι μόνες συνταγές για χυμούς που χρειάζεστε

Le Forking: Η hip δίαιτα που κάνουν οι Γαλλίδες πριν βγουν στην παραλία

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα