Η δεύτερη εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή στον τελικό του The Voice ήταν ακόμα πιο εντυπωσιακή

Το The Voice τελείωσε και σίγουρα στο μυαλό μας έμειναν οι υπέροχες φωνές όλων σχεδόν των παικτών οι οποίοι διαγωνίστηκαν προκειμένου να γίνουν γνωστοί και να κερδίσουν μια θέση στον χώρο της δισκογραφίας. Εκτός από τα ταλέντα όμως, δε μπορούμε να ξεχάσουμε και τις υπέροχες εμφανίσεις της Δέσποινας Βανδή, η οποία μάλιστα στον τελικό άλλαξε δύο σύνολα και μας ενθουσίασε και πάλι.

despina vandi, the voice telikos, deuteri emfanish

Όπως και στον τελικό του προηγούμενου The Voice, η τραγουδίστρια σε ρόλο coach, εμπιστεύτηκε το αγαπημένο της σχεδιαστικό δίδυμο προκειμένου να είναι καλοντυμένη. Έτσι μετά την πρώτη τουαλέτα που ήταν κεντημένη με παγέτες και πέτρες στους τόνους του χρυσού, η Δέσποινα άλλαξε και φόρεσε ακόμα μία δημιουργία των Mi-Ro σε μπλε αυτή τη φορά. Επρόκειτο για ένα φόρεμα το οποίο έδινε την αίσθηση  φούστας με crop top καθώς ήταν φτιαγμένο από διαφάνεια, πάνω στην οποία ήταν κεντημένο ένα κομμάτι στο μπούστο και άλλο ένα στα πόδια, αφήνοντας την κοιλιά και τα χέρια της ακάλυπτα και δημιουργώντας ένα τέλειο αποτέλεσμα.

Τα λόγια είναι περιττά, οι εικόνες μίλησαν από μόνες τους και η Δέσποινα Βανδή με τη βοήθεια της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη, της Βάσως Νακοπούλου, που έκανε το μακιγιάζ της, και του Βασίλη Στρατηγού, που επιμελήθηκε τα μαλλιά της, ήταν και πάλι υπέροχη.

Διαβάστε ακόμα:

Τούρτα γιαούρτι με φράουλες με στραγγιστό γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ

Για ποια beauty ατοπήματα μετανιώνουν οι celebrities;

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα