Το κορυφαίο FASHION & BEAUTY event του καλοκαιριού
στο Νo1 προορισμό για ΜΟΔΑ, ΟΜΟΡΦΙΑ, αγορές & διασκέδαση!

Αφιερώματα

Η Δάφνη Καραβοκύρη μας έδειξε πώς ντύνονται τα cool κορίτσια στο Summer Fashion! Summer Beauty! @ The Mall Athens by InStyle

summer fashion summer beauty mosaic 332 X 300

Η Δάφνη Καραβοκύρη είναι κορίτσι της πόλης και το απέδειξε φορώντας ένα τέλειο urban cool σύνολο στο Summer Fashion! Summer Beauty! @ The Mall Athens by InStyle.

Η παρουσιάστρια του Vice Δάφνη Καραβοκύρη εμφανίστηκε την Τρίτη 13 Ιουνίου, από τις 17:00 το απόγευμα μέχρι τις 19:00 στο stage μας στοSummer Fashion! Summer Beauty! @ The Mall Athens by InStyle και μας μίλησε για το Skater’s Urban Style.

Εντυπωσιακή και αντισυμβατική η ίδια μας εντυπωσίασε με το look της και δεν μπορούσαμε να μην την ρωτήσουμε τι φόραγε η ίδια εκείνη την ημέρα. Η Δάφνη Καραβοκύρη επέλεξε ένα Brigitte Boutique skinny jean λευκό παντελόνι, ένα μαύρο φόρεμα Wendy Trendy, παπούτσια από τα Luigi και τα συνδύασε με τυρμπάν από τα Claire’s και κοσμήματα από τα H&M. Urban chic χωρίς καμία προσπάθεια, η Δάφνη  μας έδειξε πώς μπορείς με να κάνεις την διαφορά στο look σου με εύκολες και απλές επιλογές.

summer fashion summer beauty

Αν θέλετε να δείτε και άλλες από τις αγαπημένες σας celebrities από κοντά δείτε εδώ αναλυτικά όλο το πρόγραμμα του Summer Fashion! Summer Beauty! @ The Mall Athens by InStyle

summer fashion summer beauty mosaic 332 X 300