Η beauty δήλωση της Olivia Palermo που δεν περιμέναμε ποτέ να ακούσουμε
Getty Images

Είναι μία από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες που λατρεύουμε να μισούμε (μα πώς καταφέρνει να δείχνει τόσο τέλεια συνέχεια;) από την εποχή που ήταν στο The City. Για να διατηρήσει βέβαια αυτή την εικόνα η Olivia Palermo φαίνεται πως καταβάλει μεγάλη προσπάθεια. Σε πρόσφατη συνέντευξή της σε Αμερικάνικο περιοδικό, αποκάλυψε πως πηγαίνει στο κομμωτήριο για να κόψει τις άκρες των μαλλιών της κάθε τρεις εβδομάδες, ενώ ανανεώνει το μανικιούρ της αυστηρά κάθε τέσσερις ημέρες.

Έχοντας διαβάσει αυτά, η αποκάλυψη για το αγαπημένο της προϊόν ντεμακιγιάζ μας ήρθε ως σοκ. Η Olivia που λέτε όταν γυρνάει σπίτι φροντίζει αμέσως να αφαιρεί το μακιγιάζ της με… βαζελίνη. Ναι, καλά διαβάσατε. «Δεν υπάρχει δικαιολογία. Πρέπει να ξεβάφεστε πάντα πριν ξαπλώνετε. Εγώ δεν χρησιμοποιώ κάποιο ακριβό προϊόν. Απλώς βάζω σε βαμβάκι λίγη βαζελίνη και με αυτό αφαιρώ τα πάντα από τα πρόσωπο μου», εξήγησε και μας σόκαρε.

Αν και η αψεγάδιαστη επιδερμίδα της Olivia μας βάζει σε σκέψεις, εμείς δεν θα δοκιμάζαμε την συγκεκριμένη μέθοδο, αφού το βασικό συστατικό της βαζελίνης είναι το πετρέλαιο. Στην αγορά κυκλοφορούν πολλά –εξίσου οικονομικά- εξειδικευμένα προϊόντα για ντεμακιγιάζ, αλλά ακόμα κι αν έχετε ξεμείνει από αυτά προτιμήστε να ξεβαφτείτε με λάδι και όχι βαζελίνη. Για το καλό της επιδερμίδας σας.

Garnier, Micellar Cleansing Water

La Roche-Posay, Eau Micellaire Ultra

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα