Νέα

Η attrattivo έκανε το πιο μεγάλο πάρτι της πόλης

Η attrattivo γίνεται 30 και το γιόρτασε με ένα μεγάλο πάρτι στη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης και την ανακοίνωση μιας εντυπωσιακής συνεργασία με την Tamta. Το Φθινόπωρο έρχεται η capsule collection, attrattivo + Tamta, make a change.

 

Πέννυ Καρακάση

attrattivo, homepage imageΤο 2018 είναι μία πολύ σημαντική χρονιά για την attrattivo. Το κορυφαίο ελληνικό fashion brand κλείνει 30 χρόνια παρουσίας στο χώρο και το γιόρτασε με ένα εντυπωσιακό και μεγάλο πάρτι το βράδυ της Πέμπτης 10 Μαΐου στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης.

Από την αρχή του έτους, είχε υποσχεθεί στα attrattivo girls οτι το 2018 θα είναι μια μεγάλη γιορτή και το έκανε πραγματικότητα. Επιλέγοντας έναν urban και ιστορικό χώρο που αναβιώνει, το smart casual brand που έχει αγαπηθεί, γιόρτασε το βράδυ της Πέμπτης την επέτειο του με έναν εντυπωσιακό και χαρούμενο τρόπο. Ο χώρος της Δημοτικής Αγοράς γέμισε με φίλους και συνεργάτες, ενώ πολλοί ήταν και οι επώνυμοι που έδωσαν «το παρών». Ανάμεσα σε εκείνους που ευχήθηκαν χρόνια πολλά στην attrattivo ήταν η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η Ευγενία Σαμαρά, η Ραμόνα Βλαντή, η Βασιλική Τρουφάκου, η Αναστασία Περράκη, Τζένη Μελιτά, Μυριέλλα Κουρεντή κ.ά  

attrattivo

Την εκδήλωση παρουσίασε ο Σάββας Πούμπουρας, ενώ highlight της βραδιάς ήταν η Live εμφάνιση της Tamta και η ανακοίνωση της δημιουργικής συνεργασία της με την attrattivo. Το αγαπημένο fashioniconσυνεργάζεται με το ελληνικό fashionbrandγια τη δημιουργία μιας capsulecollectionattrattivo + Tamta, make a change. Η Τάμτα συνεργάστηκε στενά με τη δημιουργική ομάδα του brand, δίνοντας τη δική της ματιά, με αποτέλεμα τη δημιουργία μιας μοναδικής και ξεχωριστής συλλογής που φέρει την υπογραφή της. Η συλλογή αναμένεται να βρίσκεται στα καταστήματα της attrattivo το Φθινόπωρο του 2018.

attrattivo

Το πάρτι ολοκληρώθηκε με ένα dj set από τον Παναγιώτη Μένεγο, ραδιοφωνικό παραγωγό του En Lefko 87,7.

Οι εκπλήξεις όμως δε σταματούν εδώ, μέχρι το τέλος του χρόνου κάθε μέρα για την attrattivo κάθε μέρα θα είναι γιορτή, πολλές και διαφορετικές ενέργειες έρχονται ακόμα! Η attrattivo μπαίνει στην 4η δεκαετία της δημιουργικά και εορταστικά.

Stay tuned στις εξελίξεις. Ακολουθήστε και χρησιμοποιήστε το hashtag των γενεθλίων #30YRSattrattivo ώστε να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

Πέννυ Καρακάση