Η Αθηνά Οικονομάκου ποζάρει με μπικίνι λίγο μετά τη γέννηση του γιου της
Αρχείο InStyle

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος γνωρίστηκαν πριν από μερικά χρόνια και αμέσως έγιναν ζευγάρι. Οι δυο τους κατάλαβαν πολύ νωρίς ότι είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον και έτσι αφού πέρασε αρκετός καιρός, αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους και παντρεύτηκαν ενώ λίγους μήνες μετά ήρθε στον κόσμο και το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι.

 

Η Αθηνά είχε πριν από την εγκυμοσύνη μία αψεγάδιαστη σιλουέτα, καλοσχηματισμένη, γυμνασμένη και χωρίς ίχνος περιττών κιλών. Κάτα τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είδαμε το σώμα της να αλλάζει αρκετά, καθώς όπως έχει ομολογήσει η ίδια πήρε αρκετά κιλά όμως από ότι καταλαβαίνουμε δεν κουράστηκε καθόλου για να τα χάσει και να επανέλθει στο σημείο που ήταν πριν και αυτό αποδεικνύεται με όλες τις εμφανίσεις που έχει κάνει μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού. Η Αθηνά δε δίστασε να εμφανιστεί με κολάν, με μίνι και γενικά δε διστάζει να φορέσει τίποτα από αυτά που φορούσε και στο πρόσφατο παρελθόν. Και γιατί να το κάνει άλλωστε, λιγότερο από τρεις μήνες μετά -να σας θυμίσουμε ότι η Αθηνά γέννησε τον περασμένο Μάρτιο- φαίνεται πως το σώμα της είναι και πάλι τέλειο και αυτό αποδείχτηκε και με την πιο πρόσφατη εικόνα που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία ποζάρει με μαγιό.

sunsetgo

Αν ακολουθείτε την Αθηνά, θα θυμάστε πως τα καλοκαίρια ανεβάζει σχεδόν σε καθημερινή βάση φωτογραφίες με μαγιό, από τις διακοπές της στη Μύκονο, όπου έχει ξενοδοχείο ο σύζυγός της Φίλιππος Μιχόπουλος, αλλά και από τις εξορμήσεις της γενικότερα, σε Ελλάδα και εξωτερικό. Αυτή τη φορά επέλεξε ένα βελούδινο μπικίνι με την υπογραφή του ελληνικού brand Sun.Set.Go σε έντονο μπορντό χρώμα, το οποίο συνδύασε με ένα ζευγάρι πολυγωνικά γυαλιά ηλίου και φυσικά κοσμήματα από την προσωπική της συλλογή. Είναι η πρώτη φορά που ποζάρει με μαγιό μετά την εγκυμοσύνη και όπως μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία το σώμα της δεν έχει σχεδόν καμία διαφορά από τις αντίστοιχες περσινές φωτογραφίες, που μοιραζόταν σε καθημερινή βάση με τους fans της. Να σας πούμε τέλος, ότι αν το μαγιό της Αθηνάς σας άρεσε, κοστίζει 103 ευρώ και μπορείτε να το βρείτε εδώ, ενώ είναι διαθέσιμο και σε άλλα χρώματα.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα