Η Αθηνά Οικονομάκου με mini λίγες εβδομάδες μετά τη γέννα

Mini διακοπές στον αγαπημένο της προορισμό, τη Μύκονο, πραγματοποιεί αυτό το διάστημα η Αθηνά Οικονομάκου. Η ηθοποιός, που πριν από δύο μήνες έφερε στο κόσμο το πρώτο της παιδάκι, βρίσκεται στο Νησί των Ανέμων, μαζί με την οικογένειά της. Τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλου και το γιο τους, Μάξιμο.

Αν και απόλυτη προτεραιότητα για εκείνη είναι οι δύο άντρες της ζωής της, η Αθηνά βρίσκει πάντα το χρόνο να ποστάρει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram- ο οποίος μετρά πάνω από 700 χιλιάδες followers. Στις πιο πρόσφατες αναρτήσεις της, μαρτύρησε την τοποθεσία στην οποία βρίσκεται, ενώ εντύπωση σε όλους προκάλεσε το πόσο γρήγορα επανήλθε το σώμα της με την εγκυμοσύνη. Μη ξεχνάμε, πως πήρε αρκετά κιλά κατά τη διάρκεια της κυήσεώς της. 23 για την ακρίβεια, όπως είχε αποκαλύψει πρόσφατα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Και, αν και η ίδια είπε πως έχασε τα 15 από αυτά μέχρι στιγμής, εμείς οφείλουμε να παραδεχθούμε πως τώρα είναι στα καλύτερά της. Κάτι το οποίο παραδέχθηκε και η ίδια στην Ελένη αφού είπε πως πριν ήταν πολύ αδύνατη και δεν θέλει να χάσει τα υπόλοιπα οκτώ κιλά. Ναι!

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες παρακάτω, η Αθηνά ποζάρει (και) με μίνι φούστα και προκαλεί τον θαυμασμό όλων. Θα θέλαμε επίσης να πούμε πως το πρόσωπό της έχει γλυκάνει απίστευτα και ναι, η μητρότητα της πάει πολύ. Απολαύστε τη!

Αυτό ?? #nofilter #sunset #mymykonos #mysummer

A post shared by Athina Oikonomakou (@athinao1konomakou) on

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα