Η Ashley Graham σχεδίασε τα τέλεια plus size τζιν

Πρόσφατα μιλήσαμε για τα mom jeans, μιλήσαμε και για τα jeans που είναι φέτος στη μόδα, όμως αν έχετε πλούσιες καμπύλες, ίσως να δυσκολεύεστε να βρείτε το ιδανικό παντελόνι. Η Ashley Graham, το πιο διάσημο και ακριβοπληρωμένο plus size μοντέλο, έκανε αυτό που πολλές γυναίκες περίμεναν, σχεδίασε τα τέλεια plus size τζιν, τα οποία απευθύνονται σε γυναίκες που έχουν χυμώδη σιλουέτα και που ψάχνουν μετά μανίας το ιδανικό παντελόνι.

Η Ashley λοιπόν συνεργάστηκε με ένα από τα αγαπημένα brands των  plus size γυναικών, που έχει το όνομα Marina Rinaldi, και σίγουρα θα έχετε ακούσει και εσείς. Σχεδίασε μία capsule συλλογή με τζιν παντελόνια τα οποία είναι διαθέσιμα σε πολλά νούμερα, για να καταφέρει κάθε γυναίκα να βρει αυτό που της ταιριάζει. Πέρα βέβαια από τα πολλά νούμερα, υπάρχουν και διάφορα σχέδια σ’ αυτά τα plus size τζιν παντελόνια, έτσι μπορείτε να βρείτε σε γραμμή cigarette, σε γραμμή καμπάνα, ακόμα και κάποιο με ξεφτισμένες άκρες, όπως ακριβώς έχουμε δει να φορούν αμέτρητα κορίτσια σε φωτογραφίες street style από όλες τις Εβδομάδες Μόδας του κόσμου. Επιπλέον στη συγκεκριμένη επιλογή υπάρχουν και άλλα denim κομμάτια, όπως κορσέδες και φούστες, τα οποία είναι όλα φτιαγμένα από μαλακό denim υλικό, έτσι ώστε να είναι άνετα και πολύ κολακευτικά. Επιπλέον είναι διαθέσιμα στις πιο δημοφιλείς και κλασικές αποχρώσεις του τζιν, έτσι ώστε να κάνετε μια πραγματικά σωστή και διαχρονική επιλογή.

Αν λοιπόν ψάχνετε και εσείς το τέλειο plus size τζιν παντελόνι ή φούστα ή ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε, και δυσκολεύεστε να το βρείτε, σίγουρα θα πρέπει να δείτε αυτή τη συλλογή. Παρόλο που κανένα από τα denim αυτά ρούχα δεν είναι ιδιαίτερα προσιτό, οφείλουμε να πούμε ότι αξίζουν τα χρήματά τους, μιας και όλοι ξέρουμε πως αν μια γυναίκα βρει το ιδανικό τζιν παντελόνι, που εφαρμόζει ακριβώς όπως πρέπει, είναι βέβαιο πως θα το έχει για μία ζωή.

Δείτε ολόκληρη τη συλλογή εδώ. 

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα