Η αντρική συλλογή που πρέπει να αποκτήσετε είναι πιο κοντά από όσο πιστεύετε

Με μεγάλη ποικιλία και αδιαμφισβήτητη ποιότητα η Oxford Company κυριαρχεί στην ανδρική ένδυση και για το φετινό καλοκαίρι και αυτό αποτυπώνεται στη νέα της συλλογή που λατρεύουμε.

IMG_2

Η καλοκαιρινή συλλογή είναι βασισμένη στις διεθνείς τάσεις της μόδας, με στόχο να συντροφεύσει τον σύγχρονο άντρα σε όλες τις περιστάσεις, από τις πιο casual εμφανίσεις του, μέχρι και τις πιο formal στιγμές του.

Το απόλυτο χρώμα της σεζόν είναι το μπλε, σε όλες του τις αποχρώσεις. Γαλάζιο, μπλε, μπλε ραφ και ναυτικό, το χρώμα της θάλασσας και του ουρανού χρωματίζει τα ρούχα και αλλάζει τη διάθεση δίνοντας στυλ σε κάθε εμφάνιση.

IMG_1

Η συλλογή Company περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα κλασικών και sport πουκαμίσων και μία διευρυμένη πρόταση από polo μπλούζες, τη νέα σειρά μαγιό, T-shirt, αλλά και αξεσουάρ, όπως μανικετόκουμπα, γραβάτες, παπιγιόν, ποσέτ και ζώνες.

Στα φυσικά καταστήματα της Oxford Company αλλά και στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας, www.oxfordcompany.eu, μπορεί κανείς να βρει το σύνολο της καλοκαιρινής συλλογής και να επιλέξει ποιοτικά προϊόντα αλλά και δώρα με την υπογραφή της Oxford Company.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα