Η ανοιξιάτικη συλλογή της Essie ονομάζεται Flowerista…

Τα άφθονα πέταλα στις πασαρέλες και στους πιο κομψούς δρόμους προαναγγέλλουν την άνοιξη, αποτελώντας τα πρώτα λουλούδια της σεζόν και δίνοντας ομορφιά και ζωή σε κάθε τι γύρω τους. Είναι η στιγμή που ξυπνούν οι αισθήσεις και η χρωματική μας παλέτα, η ιδανική εποχή να εκφραστούμε με ζωηρά, όμορφα χρώματα.

Είτε μιλάμε για φουτουριστικό μινιμαλισμό είτε για nouveau μποέμ, οι αδιαμφισβήτητοι πρωταγωνιστές είναι τα λουλούδια. Από τα ενδυματολογικά μπουκέτα που φωτίζουν τα feed στο Instagram μέχρι την urban κομψότητα ενός μίνι δαντελωτού φορέματος, η σεζόν απαιτεί το αιώνια μοντέρνο μοτίφ: τα floral. Η απόχρωση που πρωταγωνιστεί την άνοιξη είναι εμπνευσμένη από αυτό που αποκαλεί η essie flowerista: μια fashionista που δημιουργεί το δικό της χαρακτηριστικό στυλ, εμπνευσμένη από τα floral και τη μοναδική ομορφιά των ανθισμένων κήπων.

essie spring 2015 anoiksi vernikia manikiour

Τα αγαπημένα floral της φετινής σεζόν δεν είναι απλώς μια εφήμερη τάση, είναι μια ευκαιρία για κάθε γυναίκα που αγαπά τη μόδα να γεμίσει τη γκαρνταρόμπα της με essie look που θα φοράει για μια ζωή.

essie spring 2015 anoiksi vernikia range1

 

Ανυπομονείτε να ανθίσουν τα πρώτα λουλούδια για να δημιουργήσετε το αγαπημένο σας petal pushers; Σας αρέσει το garden variety περισσότερο από οτιδήποτε άλλο; Αποδεικνύεται λοιπόν ότι είστε πραγματική connoisseur των florals – μια αληθινή flowerista. Τώρα είναι η στιγμή να δημιουργήσετε μια picked perfect γκαρνταρόμπα, γιατί όπως και η άνοιξη, το blossom dandy στυλ επανέρχεται πάντα στη μόδα – είναι perennial chic.

Αναζητήστε την υπέροχη συλλογή της Essie Flowerista σε επιλεγμένα ισντιτούτα και κάντε δικά σας όλα τα χρώματα προς 12,50€ το ένα.

Δείτε ακόμα:

Cashmerely yours: Η νέα συλλογή της Essie είναι η πιο cozy ever!

Video: Δείτε πως θα κάνετε το ομπρέ μανικιούρ της Essie

VIDEO: Το πιο εύκολο και εντυπωσιακό nail art tutorial από την Essie

Η γιορτινή συλλογή της Essie είναι εδώ!

H φθινοπωρινή σειρά βερνικιών της Essie είναι εδώ

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα