Cashmerely yours: Η νέα συλλογή της Essie είναι η πιο cozy ever!

Οι ειδικοί του στυλ ανά τον κόσμο αναζητούν διαρκώς το Next Big Thing και επιτέλους είναι εδώ: η πολυτελώς επαναστατική Cashmere Matte Collection 2015 της essie ήρθε για να κάνει το υπόλοιπο του χειμώνα (και μέρος ίσως του καλοκαιριού μας) πιο cozy…

Με ένα σατινέ-ματ φινίρισμα που είναι ταυτόχρονα φουτουριστικό και άμεσα εμβληματικό, αυτές οι αποχρώσεις αποδεικνύουν την τεράστια έφεση της essie στη μόδα και στα ακαταμάχητα και μοναδικά αποτελέσματα. Τα Cashmere Mattes δεν είναι top coats, είναι βερνίκια μεγάλης διάρκειας της essie εμποτισμένα με ματ και ιριδίζοντες παράγοντες για ένα μοναδικό και συναρπαστικό φινίρισμα.

essie cashmere matte model

Πώς οραματίστηκε η essie αυτή την übercool εναλλακτική αντί του κλασικού γυαλιστερού φινιρίσματος; Εμπνευσμένη από την ομορφιά και την κομψότητα των καλύτερων κασμιρένιων υφασμάτων, η essie συνδύασε το χρώμα με αυτές τις συναρπαστικές καινοτομίες στο θέμα της υφής, υπογράφοντας ένα νέο look που είναι κατάλληλο για όλες τις εποχές. Η εκλεπτυσμένη ημί-ματ υφή με το διακριτικό ιριδισμό δημιουργεί ακαταμάχητη αντίθεση και ένα τολμηρό, εξαιρετικά μοντέρνο look για κάθε εποχή. Ο επαναστατικός συνδυασμός της ματ επιφάνειας με μια διακριτική πινελιά χρώματος δημιουργεί ένα σκανδαλιστικό, πρωτοφανές χρωματικό αποτέλεσμα που βλέπουμε για πρώτη φορά  στην αγορά.

essie cashmere matte range

 

Μην σας ξεγελά το πολυτελές εξωτερικό τους, αυτά τα πανέμορφα χρωματιστά βερνίκια είναι η τελευταία λέξη της μόδας και μπορούν να γίνουν δικά σας με 12,50€ από επιλεγμένα ινστιτούτα.

Δείτε ακόμα:

Video: Δείτε πως θα κάνετε το ομπρέ μανικιούρ της Essie

VIDEO: Το πιο εύκολο και εντυπωσιακό nail art tutorial από την Essie

Η γιορτινή συλλογή της Essie είναι εδώ!

H φθινοπωρινή σειρά βερνικιών της Essie είναι εδώ

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα