Hollywood Glow: Βρήκαμε το αγαπημένο προϊόν των διάσημων για να λάμπουν στο κόκκινο χαλί
Splash News / Ideal Image

Αν νομίζατε πως η λάμψη των διάσημων στο κόκκινο χαλί είναι φυσική, ξανασκεφτείτε το. Αψεγάδιαστες επιδερμίδες σε πρόσωπο και σώμα σημαίνουν μόνο ένα πράγμα: πως πίσω τους κρύβεται το μακιγιάζ. Και ναι, makeup μπορεί να εφαρμοστεί και στο σώμα μας, για να κρύψει ατέλειες ή να τονίσει συγκεκριμένα σημεία. Όπως ακριβώς και με τις λάμψεις στο πρόσωπο, έτσι και στο σώμα το μυστικό κρύβεται στο highlighter. Highlighter στα ζυγωματικά, στο κόκκαλο των φρυδιών, στο άνω χείλος, στη μύτη και τώρα και στο ντεκολτέ, στους ώμους και όποιο άλλο σημείο του σώματός σας θέλετε να τονίσετε.

Για τις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί, πολλές διάσημες –στο Met Gala το είδαμε στις Kate Upton, Lily Aldridge και Scarlett Johansson- επιλέγουν ένα συγκεκριμένο προϊόν για να αποκτήσουν αυτή την εντυπωσιακή, αλλά ταυτόχρονα φυσική λάμψη. Τα αγαπημένα προϊόντα των διάσημων για να λάμπουν στο κόκκινο χαλί δεν είναι άλλα από τα limited-edition Glow Oils της Sol de Janeiro, τα οποία είναι διαθέσιμα σε δύο αποχρώσεις και εκτός από λάμψη, ενυδατώνουν και λειτουργούν σαν μπρόνζερ. Ανάλογα με τον τόνο της επιδερμίδας σας, επιλέγετε είτε την σκούρα, είτε την πιο ανοιχτή απόχρωση.  Στοιχίζουν £35, δηλαδή περίπου €40 και μπορείτε να τα παραγγείλετε online από εδώ.

sol de janeiro glow oilΑν δεν θέλετε να περιμένετε να σας έρθουν από το εξωτερικό, δείτε παρακάτω τις δικές μας προτάσεις προϊόντων λάμψης για το σώμα, που μπορείτε να βρείτε άμεσα διαθέσιμα στην Ελλάδα.hei poa

Το Pure Tahiti Monoi Oil Golden Mother Of Pearl Nacres της Hei Poa (€13,40 τα 100ml) είναι αρωματισμένο με άνθη Tiare που περιέχει πέρλες από χρυσά μαργαριτάρια. Αφήνει ένα ιριδίζον, λαμπερό αποτέλεσμα στην επιδερμίδα, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει βαθιά ενυδάτωση.

lancaster

Η Self Tanning Rich Balm Instant Golden Glow της Lancaster (€31,28 τα 125ml) είναι μία κρέμα με πλούσια υφή σαν βούτυρο, εμπλουτισμένη με shea butter, για άμεση θρέψη και ενυδάτωση. Η καραμελένια υφή της εφαρμόζεται εύκολα στην επιδερμίδα, χαρίζοντας της χρυσαφένια απόχρωση στη στιγμή.

esteeΤο all time favorite του καλοκαιριού Bronze Goddess Shimmering Oil Hair & Body Shimmering της Estée Lauder (€53 τα 50ml) είναι ένα λάδι που βοηθάει στην αναζωογόνηση και περιποίηση του θαμπού, ξηρού δέρματος, αφήνοντάς το απίστευτα λαμπερό. Plus: μυρίζει υπέροχα!

Φυσικά, σε κάθε περίπτωση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο σώμα σας το highlighter του προσώπου σας. Κανείς δεν θα καταλάβει τη διαφορά!

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα