Henry Cavill: Η δίαιτα ενός σούπερ ήρωα

Το να περάσεις λίγες χούφτες μπριγιαντίνη στα μαλλιά σου και να αντικαταστήσεις το καλοραμμένο σου κοστούμι με ένα γαλάζιο κολάν και την κάπα του Superman, μπορεί να ακούγεται εύκολο, αλλά δεν είναι καθόλου. Πιστέψτε μας.

Αυτό απέδειξε μέσα από τη συνέντυξη που παραχώρησε στο περιοδικό People o νέος ταχύτατα ανερχόμενος star του Hollywood, Henry Cavill.

Γυμναστική: «Πέντε μήνες πριν αρχίσει η ταινία έκανα εντατική γυμναστική, καθημερινά και για πάρα πολλές ώρες, τρέξιμο, βάρη κ.α. πολλά είδη. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, όταν το σώμα μου είχε πια φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, φρόντιζα μια ώρα πριν πάω στο στούντιο να δουλέψω αρκετά τους κοιλιακούς μου».

Διατροφή: «Όσον αφορά στη διατροφή μου, αυτή ήταν πραγματική πολύ αυστηρή. Το ημερήσιο πρόγραμμά μου δεν έπρεπε να ξεπερνά τις δυόμισι χιλιάδες θερμίδες, ακριβώς τις μισές από όσες συνήθιζα να παίρνω καθημερινά στη ζωή μου. Εννοείται πως όλες οι αγαπημένες μου λιχουδιές ήταν απαγορευμένες. Πραγματικά ήταν πολύ δύσκολο, αλλά τα κατάφερα. Είχα βάλει στόχο».

Αμέσως μετά την προβολή της ταινίας Man of Steel, οι κριτικοί έγραψαν τα καλύτερα λόγια, ο κόσμος την ανέβασε στις πρώτες θέσεις του box office, ενώ οι γυναίκες είχαν ήδη βρει την επόμενη hot φαντασίωσή τους.

Πώς το γιόρτασε όμως ο ίδιος; Φυσικά με φαγητό. «Παρήγγειλα ένα ολόκληρο ταψί με μηλόπιτα, ένα οικογενειακό παγωτό και μια σπέσιαλ πίτσα. Έτρωγα και έτρωγα λες και δεν υπήρχε αύριο».

Διαβάστε ακόμη:

Best Friends For Ever: Οι celebrities μας συστήνουν τα κατοικίδιά τους

Κάπου σε ξέρω: Όταν οι stars απομυθοποιούνται και γίνονται σαν εμάς

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα