#Hairgate : Το νέο iphone 6 άρχισε να δημιουργεί …beauty προβλήματα

Το iphone 6, το πολυαναμενόμενο μοντέλο τηλεφώνου της apple, συζητήθηκε ξανά και ξανά για τα δεκάδες νέα χαρακτηριστικά του. Είναι ένα επίτευγμα της τεχνολογίας και μπλα, μπλα, μπλα …μέχρι που οι κάτοχοί του ανακάλυψαν τα αδύναμα σημεία του.

Πρώτα ήρθε το γεγονός πως λυγίζει μέσα στα παντελόνια και τώρα, στο ίντερνετ έχει ξεσπάσει σάλος, σάλος που μάλιστα έχει αποκτήσει το δικό του hashtag και οφείλεται στο γεγονός πως το νέο iphone 6 κάνει και αποτρίχωση. #hairgate είναι το hashtag και αναφέρεται στο γεγονός πως μαλλιά και μούσια πιάνονται και ξεριζώνονται στο λεπτό στην μικροσκοπική σχισμή ανάμεσα στην οθόνη και το σώμα του τηλεφώνου. Λέγεται μάλιστα, πως το νέο αυτό τηλέφωνο έχει ξεριζώσει τούφες μαλλιών σχεδόν τόσο εύκολα όσο ένα σακάκι με τρουκς.

iphone hairgate trabaei mallia

Εμείς δεν έχουμε αποκτήσει το νέο iphone 6 συνεπώς δεν έχουμε ζήσει την εμπειρία της τηλεφωνικής αποτρίχωσης αλλά αναρωτιόμαστε: γιατί να είναι τόσο κακό; Μήπως έγινε επίτηδες από τους designers του iphone για να αναγκάσει τους hipsters να ξυρίσουν τα μούσια τους;

Πέρα από την πλάκα ωστόσο, αν έχετε στα χέρια σας το νέο «κοσμημα» της apple μοιραστείτε μαζί μας την εμπειρία σας.

Δείτε ακόμα: 

Blake Lively: Θυμόμαστε τις ωραιότερες εμφανίσεις της ηθοποιού που σε λίγους μήνες θα γίνει μητέρα

Toolbox: 7 προϊόντα για τέλεια φρύδια

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα