Στα κανάλια Novacinema συνεχίζεται το οσκαρικό αφιέρωμα και σήμερα το βράδυ, με τις πρεμιέρες των «Skyfall» και «Οδηγό Αισιοδοξίας»

skyfall-silver-linings-nova-2

Έχοντας συντροφεύσει όλα τα προηγούμενα βράδια μας με οσκαρικές ταινίες όπως οι Elizabeth, H Zωή του Πι, ο Νονός κ.ά., τα κανάλια Novacinema «σερβίρουν» απόψε στους δέκτες μας, δύο ακόμη ταινίες που θα μας καθηλώσουν και θα μας μυήσουν στο μαγικό κόσμο του Χόλιγουντ.

Απολαύστε στα κανάλια Nοvacinema στις 21:00 το Skyfall, τη συνέχεια-υπερπαραγωγή της γνωστής σειράς ταινιών με πρωταγωνιστή τον Daniel Craig στο ρόλο του 007, στης οποίας τα καρέ έδωσε για πρώτη φορά «το παρών» Ελληνίδα ηθοποιός, με τη guest εμφάνιση της Τόνιας Σωτηροπούλου στο πρώτο της μέρος.

Στη συνέχεια, σειρά έχει η ταινία Οδηγός Αισιοδοξίας, όπου Bradley Cooper και Jennifer Laurence μας παρασύρουν στο ειδύλλιό τους, σε μία ιστορία που χάρισε στους δημιουργούς και συντελεστές της 8 υποψηφιότητες για Βραβείο Όσκαρ!

Την Παρασκευή, τον πρώτο λόγο αρχικά έχει η δράση με τις ταινίες Πολύ Σκληρός Για Να Πεθάνει, και Επιχείρηση: Argo, για να παραδώσει μετά τη σκυτάλη στις ταινίες Ted και The Master.

Μείνετε συντονισμένοι και δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα των ταινιών που μπορούμε να δούμε στα κανάλια Novacinemaεδώ.

Εxtra Info:  H 86η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ προβάλλεται ζωντανά και αποκλειστικά από τα κανάλια Novacinema, την Κυριακή 2 Μαρτίου.

Διαβάστε επίσης: Μία βραδιά στο Σαιν Τροπέ: Σε Α’ τηλεοπτική προβολή στα κανάλια Novacinema!

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα