H Kiehl’s άνοιξε το 10ο Shop-in-Shop στα Hondos Center Ομόνοια

Τα καλλυντικά Kiehls ξεκίνησαν το 1851 από ένα μικρό φαρμακείο στην περιοχή East Village της Νέας Υόρκης, το οποίο άρχισε να γίνεται σταδιακά γνωστό για τα ομοιοπαθητικά του φάρμακα, τις συνταγές από βότανα, τα αιθέρια έλαια και τις αποτελεσματικές θεραπείες τις οποίες παρείχε. Σήμερα, η σειρά των καλλυντικών Kiehls περιλαμβάνει περισσότερα από 220 προϊόντα φαρμακευτικής προέλευσης για την περιποίηση προσώπου, σώματος και μαλλιών.

Τη δεκαετία του 1950, ο ιδιοκτήτης της Kiehl’s, Aaron Morse, τοποθέτησε, στο κεντρικό κατάστημα έναν σκελετό, τον Mr.Bones με σκοπό να ενημερώνει τους πελάτες του για το πώς τα σκευάσματα της Kiehl’s μπορούν να βελτιώνουν την υγεία. Ο Mr. Bones παραμένει μέχρι σήμερα στο κεντρικό κατάστημα. Ωστόσο, τα αντίγραφα που υπάρχουν τώρα σε όλα τα καταστήματα παγκοσμίως και ονομάζονται επίσης… Μr.Bones.

kiehl's omonia katastima

Στη ζωή του ο κ. Aaron Morse είχε το πάθος να απολαμβάνει την ύπαιθρο οδηγώντας τις vintage μοτοσικλέτες του Harley και Indian. Οι προσωπικές του συλλογές μοτοσικλετών και Lamborghini εκτίθονταν στο φαρμακείο προς ευχαρίστηση των ανδρών πελατών, κάνοντας την εμπειρία αγορών τους ακόμη πιο συναρπαστική.

kiehls katastima omonoia tabela

Στο νέο shop-in-shop στο κατάστημα Hondos Center Ομόνοια, ο διάσημος Mr. Bones της Kiehl’s εκπλήσσει και ενθουσιάζει τους επισκέπτες. Τη διακόσμηση του χώρου συμπληρώνουν φωτογραφίες του κεντρικού καταστήματος στη Νέα Υόρκη, της ιδρυτικής οικογένειας της Kiehl’s και των εκστρατειών που έχουν πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη της εταιρείας.

kiehls omonoia

Κανένα κατάστημα της Kiehl’s δεν είναι ακριβώς το ίδιο με κάποιο άλλο, αλλά όλα τα καταστήματα αποπνέουν την πλούσια φαρμακευτική παράδοση της Kiehl’s. «Είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι που μας δίνεται η ευκαιρία να εξυπηρετήσουμε την κοινωνία της Αθήνας αλλά και τους επισκέπτες του κέντρου, σε ένα νέο κατάστημα της Kiehls. Στην Kiehls, πασχίζουμε να προσφέρουμε τα πολυαγαπημένα μας προϊόντα περιποίησης μέσα από την όσο το δυνατόν πιο σχολαστική και προσωπική εξυπηρέτηση που αντικατοπτρίζει τη μακραίωνη φαρμακευτική μας κληρονομιά», λέει η Cheryl Vitali, Παγκόσμια Γενική Διευθύντρια της Kiehls .

Επισκεφθείτε σήμερα κιόλας το νέο Shop-in-Shop της Kiehl’s, συστηθείτε με τον Mr. Bones και γνωρίστε τα προϊόντα που πραγματικά θα αλλάξουν όσα πιστεύατε μέχρι σήμερα για την περιποίηση!

Δείτε ακόμα:

Αυτά είναι τα 5 καλύτερα βερνίκια για gel μανικιούρ στο σπίτι

Κρέμες εντατικής ενυδάτωσης που κοστίζουν κάτω από 20€. Don’t mind if we do!

Wow! Δείτε το νέο τέ-λει-ο look της Ναταλίας Γερμανού

Breaking News! Επιτέλους τα ξηρά σαμπουάν Batiste στα Hondos Center!

H Dakota Johnson δεν είναι πια η Anastasia Steele από το 50 Shades of Grey

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα