H Jennifer Lopez εμφανίστηκε γυμνή στα 48α γενέθλιά της

Splash News[/caption] H Jennifer Lopez όσο μεγαλώνει γίνεται και καλύτερη. Η εξωτερική της εμφάνιση γίνεται όλο και πιο ελκυστική, και παρόλο που διανύει πλέον την πέμπτη δεκαετία της ζωής της, είναι πιο σέξι και εντυπωσιακή από ποτέ. Γιόρτασε λοιπόν τα 48α γενέθλιά της και φυσικά για να το κάνει δε θα μπορούσε να επιλέξει ένα απλό, αδιάφορο φόρεμα. Μάλιστα επειδή ακριβώς σε λίγες μέρες έχει γενέθλια και ο αγαπημένος της Alex Rodriguez αποφάσισαν να διοργανώσουν ένα μεγάλο πάρτι στο Μαϊάμι και να τα γιορτάσουν μαζί.

Η JLo λοιπόν επέλεξε ένα μαύρο, διαφανές φόρεμα με κεντημένα πουλιά το οποίο, όπως βλέπετε άφηνε ελάχιστα στη φαντασία. Σχεδόν γυμνή θα έλεγε κανείς πως ήταν για τα γενέθλιά της και κακά τα ψέμματα, ήταν κούκλα, παρά το κακόγουστο της υπόθεσης. Όταν μία γυναίκα στα 48 της καταφέρνει να έχει τέτοιο σώμα και τόσο αψεγάδιαστο πρόσωπο δεν μπορούμε παρά να τη θαυμάσουμε και να της πούμε μπράβο. Το look της λοιπόν ολοκλήρωσε με μαύρα, ψηλοτάκουνα πέδιλα και ένα μεταλλικό clutch διακοσμημένο με κρύσταλλα.  
Το glamorous πάρτι κορυφώθηκε όταν το ζευγάρι έκοψε μια χρυσή τούρτα για τα γενέθλιά του και φυσικά το Instagram γέμισε με φωτογραφίες από τον εορτασμό και αμέτρητα σχόλια με ευχές και φιλοφρονήσεις για τις αναλογίες της λατίνας σταρ. Διαβάστε ακόμα: Σπάνιο: Δείτε την Έλενα Παπαρίζου σε πρόσφατα πλάνα με την αδερφή της Celebrity News 25/07/2017: Αυτά είναι τα νέα που πρέπει να ξέρετε σήμεραAdTech Ad Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad Ακολουθήστε το InStyle στο instagram]]>

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα