H Dita Von Teese σχεδιάζει πλέον εσώρουχα για εγκυμονούσες και χυμώδεις γυναίκες

Γνωρίζετε τη Dita Von Teese; Είναι η χορεύτρια που έκανε ξανά δημοφιλές το burlesque, της δραματικής τέχνης που ξεκίνησε τον 18ο αιώνα και ενέπνευσε από τα pin up girls μέχρι την κόκκινη σόλα του Christian Louboutin. Η Dita Von Teese λοιπόν είναι το πρόσωπο που πρακτικά έφερε το burlesque στο σήμερα και το έκανε σύγχρονο και γνωστό στο ευρύ κοινό.

Πρόκειται για μια γυναίκα με ξεχωριστό στιλ, εμπνευσμένο από δεκαετίες του παρελθόντος, όπως τα 1950s, η οποία διατηρεί φιλικές σχέσεις με μερικούς από τους πιο σημαντικούς σχεδιαστές μόδας, ενώ οι εμφανίσεις της επί σκηνής, αλλά κάτω από αυτήν, γίνονται σχεδόν πάντα αντικείμενο συζήτησης. Η αισθησιακή φυσιογνωμία της, ταιριάζει απόλυτα με το νέο της εγχείρημα, που δεν είναι άλλο από μια σειρά εσωρούχων που φέρουν την υπογραφή της. Σατέν, δαντέλα και vintage αισθητική, συναντώνται και δημιουργούν μια συλλογή που κάθε γυναίκα θα ήθελε να αποκτήσει, καθώς οι γραμμές που έχει επιλέξει η Dita κολακεύουν από τις πιο skinny μέχρι τις πιο χυμώδεις σιλουέτες. H είδηση βέβαια σε όλο αυτό, είναι πως πλέον πολλά από τα εσώρουχά της προορίζονται για μητέρες.

Οι τιμές συνεχίζουν να είναι ιδιαίτερα προσιτές ενώ τα συγκεκριμένα κομμάτια μπορείτε να αγοράσετε οnline στο www.destinationmaternity.com

Διαβάστε ακόμα:

Η Gisele ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ για τη Sonia Rykiel 

Dakota Johnson: Η πρωταγωνίστρια του Fifty Shades of Grey έχει υπέροχο στιλ 

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα