Ποια πρωταγωνίστρια του Sex & The City, έμαθε ότι η προγιαγιά της ήταν δολοφόνος;

https://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2703957/Cynthia-Nixon-shocked-ancestor-murdered-abusive-husband-axe.html#v-3694493946001
H Cynthia Nixon ανακαλύπτει το σοκαριστικό παρελθόν της οικογένειάς της

Στην τηλεοπτική εκπομπή Who Do You Think You Are?, που ασχολείται με τα γενεαλογικά δέντρα γνωστών προσώπων του Hollywood βρέθηκε καλεσμένη η Cynthia Nixon. Η πρωταγωνίστρια του Sex & The City επισκέφθηκε μία από τις περιοχές, όπου έζησαν οι πρόγονοί της.

sex_and_the_city, cynthia nixon, giagia, dolofonos, peoplegreece

Κάνοντας τη βόλτα τους, η παρουσιάστρια της εκπομπής τής αποκάλυψε ότι η προγιαγιά της ήταν δολοφόνος και, μάλιστα, σκότωσε τον άνδρα της με τσεκούρι, επειδή την καταπίεζε! Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύτηκαν το 1843, την ώρα που κοιμόταν ο προπάππους της, η σύζυγός του μπήκε στο δωμάτιο και τον δολοφόνησε. Έτσι, η Nixon περιηγήθηκε στη φυλακή του Μιζούρι, μαθαίνοντας πως η πρόγονός της ήταν η πρώτη γυναίκα κρατούμενη στη συγκεκριμένη φυλακή, μέσα στην οποία γέννησε κιόλας.

 sex_and_the_city, cynthia nixon, giagia, dolofonos, peoplegreece

«Είμαι σίγουρη πως θα κάνω πολλά αστεία για δολοφόνους με τσεκούρι από εδώ και πέρα, αλλά δεν παύω να νιώθω σοκ γι’ αυτό μου έμαθα για την οικογένειά μου», είπε συγκλονισμένη η γνωστή ηθοποιός.

Πηγή: Peoplegreece

Δείτε το απόσπασμα με την έντονη αντίδραση της Cynthia Nixon:

Διαβάστε ακόμα:

Έλληνας ηθοποιός σοκάρει: «Το πιστόλι του Μαζιώτη με ακούμπησε στον ώμο»

Κύπριος σώζει κοριτσάκι από βέβαιο θάνατο-Σοκαριστικό βίντεο!

Σοκ: Ηθοποιός του Star Wars κάνει χρήση κοκαΐνης μπροστά στον φωτογραφικό φακό!