Guest editor: Οι Έλενα και Έντζη από το Cool Ur Style μας μιλούν για τα αγαπημένα τους χειμερινά παπούτσια

Η Έλενα και η Έντζη είναι δύο αδερφές. Εκτός από κούκλες, κάτι που φαίνεται και στις φωτογραφίες τους, είναι fashion oriented κορίτσια και μέσα από το προσωπικό τους blog το www.coolurstyle.com μοιράζονται με όλους εμάς τις ιδέες τους, το στιλ και στιγμές από την καθημερινότητά τους που είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Εμείς ζητήσαμε από τα κορίτσια να μας μιλήσουν για τα παπούτσια που θα φορέσουν τον χειμώνα, από το πρωί ως το βράδυ. Διαβάστε λοιπόν όλα όσα έχουν να σας πουν, καθώς και τα στιλιστικά tips που έχουν να σας δώσουν.

Κάθε γυναίκα που προσέχει την εμφάνιση της και σέβεται τον εαυτό της στιλιστικά, γνωρίζει πολύ καλά πως ένα ζευγάρι παπούτσια μπορεί να κάνει τη διαφορά και πολλές φορές παίζει και τον καταλυτικό ρόλο σε ένα outfit.
Όμως η διαχωριστική γραμμή ανάμεσα σε μια εμφάνιση με στιλ και την υπερβολή είναι λεπτή. Επιπλέον συχνά, στην προσπάθεια να έχουμε παπούτσια για κάθε περίπτωση, πέφτουμε στην παγίδα να αγοράζουμε πολλά ζευγάρια άσκοπα που πιθανότατα πολλά από αυτά να φορέσουμε μια φορά ή και ποτέ.
Για να σας διευκολύνουμε λίγο, θα σας αναφέρουμε -με δυσκολία βέβαια- μερικά από τα αγαπημένα μας ζευγάρια γι’ αυτή τη σεζόν, έτσι ώστε να αποφασίσετε και εσείς σε ποια αξίζει να επενδύσετε.

1. SNEAKERS: Ευτυχώς φέτος η μόδα είναι πιο απλοϊκή από ποτέ και ενώ κάποτε η ιδέα του να φορέσετε ένα κοστούμι με αθλητικά φάνταζε τρελή, τώρα είναι η τελευταία τάση που επικρατεί κάνοντας σας να δείχνετε πιο stylish από ποτέ. Από τα βασικά elements του streetstyle λοιπόν, τα sneakers, συνδυάζονται με πάρα πολλούς τρόπους, με φούστες, με pants μέχρι τον αστράγαλο, με φορέματα, με ολόσωμες φόρμες, με ταγέρ, όπως τα πρωτολάνσαρε και η Chanel και μας ενθουσίασε, έχοντας την εικόνα μιας γυναίκας άψογα καλοντυμένης, που νιώθει άνεση all day long. Τα stansmiths της Αdidas είναι το απόλυτο trend και δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σας.

2. ΓΟΒΕΣ (PUMPS): Λατρεμένες και ίσως το πιο θηλυκό παπούτσι σε μια γυναικεία γκαρνταρόμπα, σας βγάζει πάντα ασπροπρόσωπη, αναδεικνύοντας πάντα τη feminine πλευρά σας. Φορέστε τες με μίντι φούστα, με κοστούμι ακόμα και με boyfriend jeans. Αν θέλετε να γίνετε λίγο πιο τολμηρή και εννοείται έχοντας ήδη στην γκαρνταρόμπα σας μια κλασσική μαύρη και nude γόβα, επενδύστε σε ένα ιδιαίτερο ζευγάρι με χρώμα ή κάποιο print και σπάστε τη μονοτονία ενός ολόμαυρου κοστουμιού, μαγεύοντας τα βλέμματα. Ο Christian Louboutin, δεν είναι τυχαία άλλωστε ο αγαπημένος σχεδιαστής των περισσότερων γυναικών.
Extra tip: Δοκιμάστε ένα ψηλόμεσο παντελόνι μακρύ ή και μέχρι τον αστράγαλο με ψηλοτάκουνες γόβες. Τα αποτελέσματα είναι τόσο θεαματικά σαν να ψηλώσατε 4 πόντους ή χάσατε 3 κιλά μέσα σε δευτερόλεπτα.

3. ΓΟΒΕΣ ME ΔΕΣΙΜΑΤΑ: Αγαπημένα μας παπούτσια επίσης είναι και οι γόβες που αναβαθμίζονται με διάφορα λουριά ή δεσίματα ως τον αστράγαλο δίνοντας μία πιο rock πινελιά στο συνολικό outfit. Προτιμήστε τις με leather σορτς και πουκάμισο ή φούτερ, ή με leather πλισέ μίντι φούστα και ένα oversized πλεκτό. Απογειώστε το στιλ σας, επιλέγοντας να τις συνδυάσετε με ένα μίντι leather dress, απόλυτο must του φετινού χειμώνα. Ιδιαίτερη προσοχή μόνο, θα πρέπει να δώσετε όλες εσείς που οι αστράγαλοί σας δεν είναι το δυνατό σας σημείο. Σ΄αυτή την περίπτωση καλύτερα να προτιμήσετε κλασικές γόβες.

4. BIKER BOOTS: Μία άλλη λύση, είναι να φορέσετε τις παραπάνω επιλογές, με biker boots, must have στην ντουλάπα σας, ασυζητητί. Επιπλέον μπορείτε να επιλέξετε μποτάκια με κορδόνια τα οποία μπορείτε να αφήσετε λίγο άλυτα για ένα πιο «αλήτικο» look. Ευκολοφόρετο παπούτσι, που ταιριάζει με όλα και αν θέλετε να γίνετε λίγο πιο εκκεντρική δοκιμάστε να τις φορέσετε με φούστα από τούλι και ένα απλό tee ως άλλη Carrie Bradshaw.

5. ΜΠΟΤΑΚΙΑ ME TAKOYNI: Τα μποτάκια που είναι λίγο πιο ψηλά από τον αστράγαλο και έχουν χοντρό τακούνι για περισσότερη άνεση, είναι ακόμα ένα ζευγάρι που θα σας βγάλει από την δύσκολη θέση και θα υπάρχει πάντα στα ράφια της ντουλάπας σας. Συνδυάστε τα και εσείς σαν τη Μanrepeller, με leather leggings και ένα oversized σακάκι δείχνοντας πάντα… InStyle.

 6. ΜΠΟΤΕΣ: Όσον αφορά τις μπότες, μία καλή επιλογή για την φετινή σεζόν είναι μια ψηλή με χοντρό τακούνι επίσης, λίγο φαρδιά στο ύψος της γάμπας, όπως πρότεινε για φέτος ο Οίκος Valentino, ένα άλλο ευκολοσυνδύαστο ζευγάρι και απαραίτητο στις επιλογές μας. Αγαπημένα μας looks; Παντελόνι από ύφασμα ή denim, μπότες, ένα oversized shirt και πολύ μακρύ παλτό -επίσης τελευταία τάση, ή πλισέ φούστα με πουλόβερ, τις μπότες μας και -γιατί όχι- ένα καπέλο.

7. OVER-THE-KNEE ΜΠΟΤΕΣ: Οι επιλογές μας, στις μπότες δεν σταματούν εδώ μιας και για αυτή τη σεζόν, δυναμικό comeback κάνουν οι μπότες πάνω από το γόνατο, όπως είδαμε να τις φοράνε και πολλά fashion icons την εβδομάδα μόδας στο Παρίσι. Η Miroslava Duma για παράδειγμα, στο show της Miu Miu, προτίμησε over the knee μαύρες μπότες, tartan κάπα και καπέλο. Εσείς μπορείτε να φορέσετε leather shorts με πουκάμισο, ψηλόμεσo shorts me crop top ή ακόμα και ένα oversized μακρύ πουλόβερ σαν φόρεμα.

8. BROGUES: Τέλος, αφήσαμε τα αγαπημένα brogues ή αλλιώς τα ανδρόγυνα look like παπούτσια. Με τον κατάλληλο συνδυασμό μπορείτε να απογειώσετε το στιλ σας δείχνοντας πιο cool από ποτέ. Γυρισμένα jeans με πουκάμισο, pants μέχρι τον αστράγαλο μαζί με ένα tee και sleeveless σακάκι, ή φούστα πάνω από το γόνατο και μακρύ πουλόβερ είναι μερικές από τις επιλογές μας. Τα ανδρόγυνα παπούτσια είναι μια safe επιλογή και για το γραφείο, και για να γίνετε λίγο πιο stylish, συνδυάστε τα με opac καλσόν, κάνοντας έναν mix and match συνδυασμό φορώντας μια πουά φούστα και ριγέ μπλούζα, ισορροπώντας το όλο outfit με μια ζακέτα από πάνω. Αν έχετε πάνω από ένα ζευγάρι στην ντουλάπας σας προτιμήστε ένα με print ή κάποιο δίχρωμο, ενώ super trend είναι τα metallic.

Διαβάστε ακόμα:

Τι φόρεσαν οι celebrities στο χθεσινό πάρτι του Ant1;

H Coco Rocha περιμένει το πρώτο της παιδί

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα