H Coco Rocha περιμένει το πρώτο της παιδί

Η Coco Rocha είναι ένα από τα πιο σημαντικά μοντέλα αυτή τη στιγμή ενώ σίγουρα έχει ήδη γράψει ιστορία στον χώρο της μόδας με το προσωπικό της στιλ, τον επαγγελματισμό και την πραγματικά σπάνια ομορφιά της. Έχει στο ενεργητικό της συνεργασίες με τους πιο γνωστούς Οίκους από όλο τον κόσμο ενώ παράλληλα είναι και ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα, και όχι άδικα. Πρόσφατα μάλιστα έγινε το πρόσωπο της ημέρας γιατί λιποθύμησε στο τελευταίο show του Jean Paul Gaultier στο Παρίσι, γεγονός που όπως αποκάλυψε η ίδια, ήταν σκηνοθετημένο.

Χθες, λίγο μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Blake Lively, η Coco Rocha πληροφόρησε τους θαυμαστές της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι και αυτή πρόκειται να γίνει μητέρα μέσα στην άνοιξη του 2015. Πλήθος κόσμου έσπευσε να ευχηθεί τόσο στην ίδια όσο και στον εδώ και τέσσερα χρόνια σύζυγό της James Conran. 

Πιο συγκεκριμένα, το γνωστό μοντέλο «ανέβασε» ένα υψηλής αισθητικής βίντεο από το Stephen Sebring Studio, στο οποίο πρωταγωνιστεί η ίδια και φαίνεται ξεκάθαρα η ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε τα καλύτερα και να πούμε πως θα μας λείψει από τις πασαρέλες για λίγο καιρό.

Διαβάστε ακόμα:

Breaking news: Ο John Galliano αναλαμβάνει τον Maison Martin Margiela

Blake Lively: Θυμόμαστε τις ωραιότερες εμφανίσεις της ηθοποιού που σε λίγους μήνες θα γίνει μητέρα

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

Loading

@JamesEdwardConran and I are absolutely thrilled to announce that after 4 years of marriage we are expanding our family and expecting our first child spring of 2015! – James & Coco

View on Instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα