Γνωρίζετε ότι «ο κανόνας των τριών» ισχύει και στη μόδα;

Πολύ συχνά θα έχετε διαπιστώσει ότι είναι δύσκολο να επιλέξετε ένα σύνολο το οποίο θα «λειτουργεί» σωστά στον καθρέφτη σας και θα σας ικανοποιεί πλήρως. Μπορεί κάποιο από τα κομμάτια που έχετε συνδυάσει να μη ταιριάζει με τα υπόλοιπα, μπορεί το αποτέλεσμα να σας φαίνεται busy ή  ελλιπές και να προσπαθείτε να βρείτε τι είναι αυτό που φταίει. Δυστυχώς δεν υπάρχει απάντηση για κάθε outfit που δεν ικανοποιεί τα μάτια σας, όμως υπάρχει ένας κανόνας που θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε εύκολα και γρήγορα το σύνολο που θα σας βγάλει από τη δύσκολη θέση.

Ο κανόνας των τριών λοιπόν, δεν υπάρχει μόνο στα μαθηματικά αλλά και στη μόδα. Μεγάλα καταστήματα στο εξωτερικό έκαναν μία μελέτη προκειμένου να βελτιώσουν την εμφάνιση των εργαζόμενων, οι οποίοι δεν ήταν υποχρεωμένοι να φορούν «στολή εργασίας» και κατέληξαν πως υπάρχει αυτό το τρίτο κομμάτι του outfit που πάντα δίνει ιδιαίτερο χαρακτήρα στο σύνολο και το κάνει να φαίνεται στιλιζαρισμένο με σωστό τρόπο. Ξεκινώντας λοιπόν από το παντελόνι (ή φούστα) και τη μπλούζα σας, να θυμάστε ότι λείπει κάτι ακόμα. Μπορεί να είναι ένα σακάκι, ένα statement αξεσουάρ (τα παπούτσια δε συμπεριλαμβάνονται στον κανόνα), το οποίο θα προσθέσετε και η εικόνα σας θα βελτιωθεί άρδην από τη μία στιγμή στην άλλη.

Χρησιμοποιώντας τρία κομμάτια μπορείτε να παίξετε με τα χρώματα και τα μοτίβα, κάνοντας αυτόν τον χρυσό κανόνα «δικό σας». Φυσικά κάτι τέτοιο δεν είναι απόλυτο, καθώς μιλάμε πάντα για τον εύκολο δρόμο με τον οποίο θα κερδίσετε σίγουρα χρόνο. Πάντα μπορείτε να κάνετε layering χρησιμοποιώντας πολύ παραπάνω από τρία ρούχα και αξεσουάρ, ή να συνδυάσετε πολλά patterns δημιουργώντας το δικό σας mix ‘n’ match.

Διαβάστε ακόμα:

Αυτά είναι τα προϊόντα που έχει η Kim Kardashian στο μπάνιο της

Brit Awards: Έχουμε τις λεπτομέρειες των εμφανίσεων από το κόκκινο χαλί της διοργάνωσης

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα