Αυτά είναι τα προϊόντα που έχει η Kim Kardashian στο μπάνιο της

Η Kim Kardashian είναι από τις celebrities που δεν κάνουν οικονομία στην περιποίησή τους γιατί απλά …μπορούν. Ωστόσο, υποθέτουμε πως και να ήταν ένα απλό κορίτσι, η Kim θα ξόδευε αρκετά μεγάλα ποσά για την ομορφιά της γιατί είναι μέρος του χαρακτήρα της. Όλα αυτά δεν έχουν όμως σημασία. Σημασία έχει ότι σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε τι ακριβώς έχει στο μπάνιο της και είμαστε εδώ για να σας τα αποκαλύψουμε.

Για να διατηρήσει λοιπόν αυτή την άψογη επιδερμίδα η Kim κάνει πρώτα ντεμακιγιάζ με τα καθαριστικά μαντιλάκια Neutrogena Make-Up Remover Cleansing Towelettes. Δεν το περιμένατε έ; Κι εμείς δεν περιμέναμε να βρούμε κάτι τόσο φθηνό στο μπάνιο της Kim, νομίζαμε πως αφαιρεί τη μάσκαρα με λάδι από πτερύγια δελφινιών αλλά κάναμε λάθος. Και ήταν το μόνο γιατί όπως θα δείτε, η υπόλοιπη περιποίησή της είναι super luxe. Μετά τον καθαρισμό με τα μαντιλάκια πλένει καλά το πρόσωπό της με το καθαριστικό gel By Terry Purete de Rose Cleansing Gel. Το αγαπά γιατί μυρίζει τριαντάφυλλο και δεν θα το βρείτε στην Ελλάδα. Έπειτα ενυδατώνει καλά το δέρμα της με την πλούσια κρέμα Orchidee Imperiale The Rich Cream του οίκου Guerlain -η οποία έχει τριψήφιο κόστος- και δήλωσε πως της αρέσει γιατί έχει πολυτελή υφή (duh!). Τέλος, το μέικαπ της επιλογής της είναι το Luminous Silk foundation του Giorgio Armani.

kim kardashian proionta peripoiisis

Ένα Αμερικανικό blog υπολόγισε αυτά και άλλα που κατά καιρούς έχει αποκαλύψει η Kim πως χρησιμοποιεί και κατέληξε πως η reality star ξοδεύει 1.977$ το μήνα. Σε ευρώ είναι 1.741. Θα αφήσουμε το ποσό ασχολίαστο και θα αρκεστούμε στο «γιατί μπορεί». Αναρωτιόμαστε όμως, πως θα ήταν η Kim χωρίς την extravagant ρουτίνα περιποίησής της; Food for thought.

Δείτε ακόμα:

Πώς η Kim Kardashian εξελίχθηκε από reality star σε fashion icon;

Κάτι τρέχει με την κόρη της Kim Kardashian: Ξέσπασε και πάλι σε κλάματα σε επίδειξη μόδας

Kanye West x adidas originals: Ο σύζυγος της Kim Kardashian μπορεί τελικά να είναι και σχεδιαστής μόδας

OMG! Η Kim Kardashian κουρεύτηκε…

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα