Kanye West x adidas originals: Ο σύζυγος της Kim Kardashian μπορεί τελικά να είναι και σχεδιαστής μόδας

Ναι, είναι αλήθεια, μην απορείτε καθόλου. Οφείλουμε να ομολογήσουμε πως η συλλογή που παρουσιάστηκε στη Νέα Υόρκη και έφερε την υπογραφή του Kanye West και της Adidas, ήταν μια ευχάριστη έκπληξη τόσο για το κοινό που την είδε από κοντά, όσο και για όλο τον κόσμο της μόδας.

Ο τραγουδιστής που τον τελευταίο καιρό έχει έτσι κι αλλιώς σημειώσει πολύ μεγάλα βήματα προόδου στο προσωπικό του στιλ, δούλεψε σκληρά για 18 μήνες προκειμένου να σχεδιάσει και να ολοκληρώσει τη συλλογή που παρουσιάστηκε στην τρέχουσα εβδομάδα μόδας και οι πληροφορίες λένε πως επιμελήθηκε ακόμα και την τελευταία λεπτομέρεια των ρούχων και των αξεσουάρ. Το αποτέλεσμα ήταν ένα show με 50 looks, ένα από τα οποία φόρεσε και η αδερφή της συζύγου του, Kylie Jenner, η οποία επίσης απέσπασε θετικά σχόλια για την παρουσία της.

Τα ρούχα όπως είπε ο Kanye West εμπνεύστηκαν από τις πορείες και τις αναταραχές που έγιναν στο Λονδίνο τα τελευταία χρόνια. Μπορεί όλα αυτά να είναι πλέον παρελθόν, αλλά ας πούμε πως η συλλογή παρουσιάστηκε στον απόηχο μιας τεταμένης ατμόσφαιρας. Οι γραμμές ήταν πολύ χαλαρές -να μην ξεχνάμε άλλωστε ότι πρόκειται για μία sportswear συλλογή– και οι αποχρώσεις ιδιαίτερα σκούρες, και παρόλο που όπως είπαμε ο σχεδιασμός και η υλοποίηση της συλλογής ξεκίνησαν 18 μήνες πριν, το ύφος της ταίριαζε απόλυτα με την πλειοψηφία των ρούχων που παρουσιάστηκαν στις πολύ πρόσφατες ανδρικές Εβδομάδας Μόδας. Το μιλιτέρ στοιχείο ήταν το σημείο κλειδί της συλλογής και ιδιαίτερη εντύπωση έκαναν τα έντονα χρώματα που χάρισαν μια ευχάριστη διάθεση στο -γενικά απαισιόδοξο- κλίμα που δημιουργούσε η εν λόγω συλλογή.

Το επίσημο ντεμπούτο του Kanye έσπευσαν να στηρίξουν πολλές διασημότητες. Έτσι στην πρώτη σειρά διακρίναμε τη Beyoncé με τον Jay Z, τον Alexander Wang, την Anna Wintour και τη Rihanna. Φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό του και η οικογένειά του, έτσι η Kim Kardashian -με σύνολο Kanye West x adidas originas– παρακολούθησε το show κρατώντας στην αγκαλιά της τη μικρή North ενώ το παρών έδωσαν και η Kris Jenner με την Kendall Jenner.

Διαβάστε ακόμα:

Shopping guide: Δείξτε τα πόδια σας με τις πιο stylish μίνι φούστες της σεζόν

Shopping guide: Δέκα φορέματα που είναι ιδανικά για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και κοστίζουν κάτω από 50 ευρώ

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα