Γιατί είπε η Claudia Schiffer «όχι» σε Άραβα πρίγκιπα;

Όταν είσαι supermodel είναι αναμενόμενο να δέχεσαι πληθώρα προτάσεων, από το να συμμετέχεις σε μια διαφημιστική καμπάνια, μέχρι του να δώσεις το παρών σε ένα event. Είναι όμως και φορές που δέχεσαι απροκάλυπτα ακραίες προσφορές και κάτι αντίστοιχο συνέβη και στην Claudia Schiffer.

Όταν λοιπόν ρωτήθηκε ποια είναι η πιο παράξενη πρόταση που έχει δεχτεί ποτέ, κατά τη διάρκεια του The Jonathan Ross Show η Schiffer απεφάνθη πως αυτή προέρχονταν από έναν Άραβα πρίγκιπα. «Με ρώτησε εάν θα μπορούσε να με προσλάβει για ένα δείπνο έναντι ενός εκατομμυρίου λιρών. Αρνήθηκα και κάποιο άλλο supermodel πήγε στη θέση μου. Δεν είναι τα πάντα για τα λεφτά. Θέλω να μπορώ να περπατάω στο δρόμο και να νιώθω περήφανη για αυτό που κάνω.»

Το μοντέλο είναι τώρα παντρεμένο με το σκηνοθέτη Matthew Vaughn και έχουν δύο κόρες, την Cosima και την Clementine, και έναν γιο, τον Capar. Παρόλο που συγκαταλέγεται στις ομορφότερες γυναίκες του κόσμου η Claudia παραδέχεται πως δυσκολεύεται να δείχνει στυλάτη σε καθημερινή βάση και όταν παίρνει τα παιδιά από το σχολείο.

«Ήξερα εξαρχής πως έπρεπε να ντύνομαι λίγο καλά, γιατί όλες οι υπόλοιπες μαμάδες έδειχναν πολύ όμορφες όποτε πήγαιναν να πάρουν τα παιδιά τους από το σχολείο. Δε με απασχόλησε όμως πολύ, απλά έλεγα στον εαυτό μου ‘Προσποιήσου πως δεν είναι εκεί και απλά κάνε ότι έχεις να κάνεις και μη τις κοιτάς’. »

 

Διαβάστε επίσης: Το καυστικό σχόλιο του Tom Ford για το κόκκινο χαλί των Όσκαρ

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα