Το καυστικό σχόλιο του Tom Ford για το κόκκινο χαλί των Όσκαρ

Είναι γνωστό πως το να ντύνει ηθοποιούς για το κόκκινο χαλί των Όσκαρ δεν αποτελεί από τις αγαπημένες ασχολίες του Tom Ford. Όταν ωστόσο το κάνει θα επιλέξει να ντύσει μόνο μία παρουσία και κάπως έτσι όλοι θυμόμαστε το συγκλονιστικό λευκό φόρεμα της Gwyneth Paltrow με την λευκή κάπα και τους τετραγωνισμένους ώμους.

Όμως ο ταλαντούχος σχεδιαστής πραγματοποίησε μερικά όχι και τόσο κολακευτικά σχόλια για το κόκκινο χαλί της απονομής των χρυσών αγαλματιδίων που λαμβάνει χώρα την Κυριακή το βράδυ.

«Πρόκειται για μια φούσκα με φορέματα Barbie της δεκαετίας του ’50», είπε ο Ford. «Απέχει λίγο από το τι πραγματικά φοράνε οι πραγματικοί άνθρωποι.»

Στη συνέχεια ο σχεδιαστής σχολίασε πως σε αντίθεση με το τι συμβαίνει με τις συλλογές του, όταν πρόκειται για ένα red-carpet φόρεμα ασκεί λίγη καλλιτεχνική επιρροή.

«Όταν ντύνεις μια ηθοποιό, ή μια νύφη, δουλεύεις μαζί τους για να πραγματοποιήσεις το όνειρο τους, το όνειρο του manager τους, το όνειρο του άνδρα τους», είπε στο show του Jimmy Kimmel. «Έχουν ήδη διαμορφωμένη άποψη για το τι θέλουν να φορέσουν, πως θέλουν να μοιάσουν, ή πως θα τους βοηθήσει να προωθήσουν τη νέα τους ταινία, οπότε στην πραγματικότητα καταλήγεις να κάνεις κάτι για αυτές που δεν έχει ιδιαίτερη σημασία.»

Άραγε μετά από αυτά τα καυστικά σχόλια θα δούμε κάποια δημιουργία του να περπατάει το κόκκινο χαλί των αυριανών Όσκαρ;

Διαβάστε επίσης: Tom Ford: Βρεθήκαμε στο πιο ποθητό show της London Fashion Week και σας το μεταφέρουμε μέσα από 7 φωτογραφίες