Γι’ αυτό είχε εξαφανίσει τα φρύδια της η Kim Kardashian

Τον Νοέμβριο που πέρασε, η Kim Kardashian εξέπληξε (αλλά δεν έσπασε) το internet και τα social media ανεβάζοντας μια φωτογραφία της πλάι στην Cara Delevingne χωρίς φρύδια. Η φωτογραφία είχε τραβηχτεί στο πάρτι γενεθλίων της  Kendall και όλοι έσπευσαν να αναρωτηθούν γιατί και πως είναι δυνατόν η Kim να έκανε κάτι τέτοιο.

Η Kim έσπευσε να απαντήσει σε fans και haters πως το έκανε για μια φωτογράφιση αλλά μέχρι χθες δεν ξέραμε πολλά περισσότερα. Με μια ακόμα φωτογραφία στo instagram η Kim αποκάλυψε το προϊόν της φωτογράφισης…

kim kardashian fridia love magazine

Δεν περιμέναμε να ενθουσιαστούμε τόσο με φωτογράφιση της Kim αλλά μας αρέσει πάρα πολύ αυτό που βλέπουμε. Τα φρύδια της είχαν εξαφανιστεί για τις ανάγκες της φωτογράφισης του περιοδικού Love όπου και θα υπάρχει 30σέλιδο (ναι, 30 σελίδες) spread με την υπογραφή του Steve Klein. Η φωτογραφία είναι το εξώφυλλο του περιοδικού και όπως αποκαλύπτει η Kim η φωτογράφιση έγινε σε ένα Motel σε διάστημα 3 ημερών και ήταν ντυμένη με custom και vintage Prada. Μας αρέσει όπως σας είπαμε αυτό που βλέπουμε και πρέπει να παρατηρήσουμε πως η –κατά τα αλλα μέτριου αναστήματος- Kim δείχνει ιδιαίτερα ψηλή.

Ανυπομονούμε να δούμε όλο το spread.

Δείτε ακόμα:

Kim Kardashian: Πώς ευχήθηκε χρόνια πολλά στην 59χρονη μητέρα της;

Έχετε δει την Kim Kardashian ΧΩΡΙΣ φρύδια; Κλικ για να την δείτε…

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα