Έχετε δει την Kim Kardashian ΧΩΡΙΣ φρύδια; Κλικ για να την δείτε…

Η Kendall Jenner έγινε 19 χρονών και η οικογένεια Kardashian-Jenner διοργάνωσε ένα super glam πάρτι για να το γιορτάσει (δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο). Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η Cara Delevingne που είναι η νέα bestie της Kendall και πολλοί άλλοι αλλά αρκετά με το party report. Οι φωτογραφίες που ανέβηκαν στο Instagram ήταν αμέτρητες αλλά δύο μας έκαναν να κοιτάζουμε ξανά και ξανά και ξανά… (μην δίνετε σημασία στην Cara και τον Kanye).

Ναι, αυτό που βλέπετε είναι η Kim Kardashian ΧΩΡΙΣ τα πυκνά μαύρα φρύδια της. Δευτερόλεπτα αφού μείναμε άφωνοι διαβάσαμε τη λεζάντα της φωτογραφίας στην οποία η Kim μας καθησύχαζε λέγοντας πως τα έβαψε για τις ανάγκες μιας φωτογράφισης.

kim kardashian fridia (2)

Έχοντας βαρεθεί το super σμιλεμένο πρόσωπο, τις μεγάλες βλεφαρίδες και το μακιγιάζ της Kim γενικότερα η αλλαγή μας άρεσε και μάλιστα πολύ. Είναι κάτι edgy που δεν το περιμένουμε από την Kim και δίκαια αφού δεν θα το έκανε ποτέ στην πραγματικότητα. Το ίδιο αν θυμάστε είχε κάνει και η εορτάζουσα Kendall για τις ανάγκες του show του Givenchy κι επίσης μας άρεσε πολύ. Ποια η γνώμη σας όμως για τα σβησμένα φρύδια; Εμας προφανώς και μας αρέσουν αλλά εσείς θα τα τολμούσατε;

Δείτε ακόμα:

Size matters: Τι πρέπει να προσέξετε όταν αγοράζετε παπούτσια;

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα