George Clooney: Συνεχίζει την επίθεση σε συναδέλφους του

Αναμφισβήτητα ο George Clooney είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς άντρες του πλανήτη. Για ποιο λόγο όμως τον τελευταίο καιρό τα λεγόμενα του 52χρονου πρωταγωνιστή της ταινίας «Gravity» έχουν ιδιαίτερη «βαρύτητα»;

Το τελευταίο διάστημα ο πασίγνωστος ηθοποιός είναι έξαλλος και σε κάθε συνέντευξή του εξαπολύει τα βέλη του σε συναδέλφους. Πάντα όμως με το δικό του εκλεπτυσμένο στυλ (σφάζει με το βαμβάκι). Το πιο πρόσφατο θύμα; Η συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία «Gravity», Sandra Bullock.

Διαβάστε κάποιες από τις δηλώσεις που έχει κάνει για κορυφαίους ηθοποιούς:

Για την Sandra Bullock: «Η Sandy είναι ακριβώς αυτό που φαίνεται στην οθόνη, μια απίστευτα γοητευτική γυναίκα. Πολύ έξυπνη και αφοσιωμένη, παρόλο που πίνει πολύ».

Για τον Brad Pitt: «Εδώ και πολλά χρόνια ο Brad είναι ο μεγαλύτερος σταρ στον κόσμο. Μεγαλύτερος από μένα, μεγαλύτερος και από τον DiCaprio. Και εγώ πραγματικά θαυμάζω τον τρόπο που το διαχειρίζεται. Δεν είναι εύκολο για αυτόν. Προσπαθεί να είναι όσο πιο ειλικρινής μπορεί. Και, επίσης, παραμένει μη διαθέσιμος. Είναι ακόμα κορυφαίος πρωταγωνιστής διότι δεν μπορείτε να τον έχετε».

Για τον Ashton Kutcher: «Γιατί να είσαι στο Twitter; Ειδικά όταν βλέπεις για παράδειγμα τον Ashton Kutcher να βγαίνει και να λέει «αφήστε τον Τζο Πατέρνο ήσυχο»!

Για τον Leonardo DiCaprio:  «Είναι σημαντικό να έχεις ανθρώπους στη ζωή σου που σου λένε τα πράγματα όπως είναι. Δεν είμαι σίγουρος ότι ο Leo το έχει αυτό»

Διαβάστε ακόμη:

Αναβλητικότητα εν ώρα εργασίας και πώς θα την καταπολεμήσουμε

Naomi Campbell vs Carmen Kass: Ποια το φόρεσε καλύτερα;

Πόσα παιδιά έχει τελικά ο Hugh Grant;

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα