Naomi Campbell vs Carmen Kass: Ποια το φόρεσε καλύτερα;

Γιατί έχουμε την ύπουλη υποψία πως ο Michael Kors έχει δημιουργήσει κρυφά αυτή τη μάχη μεταξύ των δύο γυναικών; Ποιος σχεδιαστής δεν θα ήθελε την Naomi Campbell και την Carmen Kass -δύο από τα πιο καυτά supermodels όλων των εποχών- να διασταυρώνουν τα ξίφη τους με τα φορέματά τους; Επιπλέον, είμαστε σχεδόν βέβαιοι πως καμιά από τις δύο εκρηκτικές υπάρξεις δεν θα επέλεγε αυτό το περίεργο animal print φόρεμα χωρίς να δεχθεί κάποια πίεση καθώς είναι ιδιαίτερα εκκεντρικό.

Δύο αγαλματένια κορμιά και ένα μεγάλο ερώτημα: ποια να διαλέξουμε;  Μερικές φορές το δίλλημα είναι τόσο μεγάλο.

Είμαστε τυχεροί διότι το μήκος φαίνεται να είναι η μόνη διαφορά μεταξύ των δύο αυτών σχεδίων. Η Naomi, γνωστή και ως Face Judge μπαίνει δυναμικά στο προσκήνιο με μακρύ φόρεμα –zoo animal chic- ενώ το κομψό μοντέλο από την Εσθονία προτίμησε την πάνω από το γόνατο εκδοχή.

Θέλαμε να ψηφίσουμε την μίνι προσέγγιση αρχικά, αλλά κάτι με την πλαϊνό χτένισμα της Carmen μας συγκράτησε. Από πότε όμως αποτελούν κριτήριο οι μπούκλες σε μια μάχη για ρούχα; Όταν οι διαφορές είναι τόσο μικρές η νίκη κερδίζεται στα σημεία- γνωστή ορολογία μποξ σε μια σχεδόν ισόπαλη μάχη.

Ψηφίζουμε Naomi λοιπόν κυριολεκτικά από μία τρίχα. Ποια είναι η δική σας γνώμη;

Διαβάστε ακόμη:

Style Report: Τι φόρεσαν οι celebrities την εβδομάδα που μας πέρασε
DWTS4: Τι φοράει η Δούκισσα Νομικού στο μεγάλο ημιτελικό;

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα