Χωρίστρα από ατόφιο χρυσάφι: Την είδαμε και το 2014 και το 2015

Η ομοιότητα που εντοπίσαμε στα μαλλιά των shows των Dries Van Noten από την Άνοιξη 2014 και Suno από το Φθινόπωρο 2015 είναι τρομερή.

Ναι, βρισκόμαστε πολύ μπροστά αναλογικά με την εποχή που διανύουμε (είναι ακόμα Φεβρουάριος το σωτήριον έτος 2014) όμως δεν φταίμε εμείς. Οι αγαπημένοι μας σχεδιαστές και οίκοι μόδας παρουσιάζουν τις κολεξιόν τους πολύ νωρίτερα και μας δίνεται η ευκαιρία να δούμε τι πρόκειται να ακολουθήσει στη μόδα και την ομορφιά στις επόμενες σεζόν. Αυτή τη φορά, η εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2015, μας άφησε με ένα τεράστιο déjà vu.

Δείτε εδώ πως θα αντιγράψετε τον ψηλό κότσο που κατέκλυσε την NYFW

suno fall 2015Χαζεύοντας τα ρούχα και τα μαλλιά από το show των Suno για το Φθινόπωρο 2015 αναφωνήσαμε με σηκωμένο φρύδι «Αυτό κάπου το έχουμε ξαναδεί». Η χωρίστρα στα μαλλιά των μοντέλων ήταν τραβηγμένη στη μέση και στολισμένη με χρυσό glitter. Κάτι μας θύμιζε και μέσα σε δευτερόλεπτα το είχαμε θυμηθεί: «Το ίδιο δεν έκανε και ο Dries Van Noten για τη φετινή άνοιξη;». Με 2-3 κλικ ανατρέξαμε στα trends για την άνοιξη και βρήκαμε πως οι δύο οίκοι είχαν συντονιστεί και η μοναδική διαφορά ήταν η τοποθέτηση της χωρίστρας (Suno στη μέση/ Dries Van Noten στο πλάϊ).

Δείτε εδώ τις αλογοουρές της άνοιξης

Καθώς πρόκειται για ένα εκκεντρικό trend που δεν θα μεταφερθεί από την πασαρέλα στην πραγματική ζωή (Αν ωστόσο το τολμήσετε σας παρακαλούμε πολύ να μας στείλετε φωτογραφίες, πεθαίνουμε να το δούμε) ούτε το χειμώνα, ούτε το καλοκαίρι, μας άρεσε που το ξαναείδαμε. Είναι super εντυπωσιακό (ιδιαίτερα στα ξανθά μοντέλα) αλλά έχασε κάτι από την πρωτοτυπία του. Do you like;

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα