Expert tips: O Dick Page και η Shiseido μας δείχνουν πως να βάλουμε σωστά τη μάσκαρα

Ο Dick Page είναι ένα από τα Top ονόματα στο χώρο του μακιγιάζ και καλλιτεχνικός διευθυντής των Shiseido The Makeup. Έχοντας συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους οίκους και έχοντας δημιουργήσει looks για τις μεγαλύτερες πασαρέλες, θεωρείται πλέον καλλιτέχνης του μακιγιάζ και trendsetter και για αυτό το λόγο με χαρά μοιραζόμαστε μαζί σας τη σοφία του.

dick page shiseido tips 1

Βλέπετε, μας είπε πως θα κάνετε το τέλειο μακιγιάζ βλεφαρίδων. Ναι, σε αντίθεση με ότι πιστεύατε, περνώντας απλά πολλές στρώσεις μάσκαρα δεν αρκεί. Μην φοβάστε, δεν θα σας πούμε κάτι πολύπλοκο, μόνο απλές συμβουλές από τον κορυφαίο στο μακιγιάζ ώστε να κάνετε τις βλεφαρίδες σας πιο εντυπωσιακές από ποτέ, γιορτές πλησιάζουν!

dick page shiseido tips eyelash curler

Ο Dick Page συμβουλεύει πριν ξεκινήσετε: Πιέστε το ψαλίδι των βλεφαρίδων 3 φορές, μια στη βάση, μια στο κέντρο και μια στην άκρη των βλεφαρίδων για να έχετε μια φυσική καμπύλη.

dick page shiseido tis mascara base1. Περάστε μια ή δύο στρώσεις Nourishing Mascara Base από τις βλεφαρίδες σας πριν κάνετε οτιδήποτε άλλο. Αφενός θα χρησιμεύσει σαν βάση για τη μάσκαρα και αφετέρου, αν δεν έχετε πολλές βλεφαρίδες θα τις κάνει να δείχνουν πιο πυκνές. Επίσης, θα κάνει τη μάσκαρά σας αδιάβροχη!

dick page shiseido tips mascaras

2. Για να πετύχετε το τέλειο φινίρισμα, ο Dick Page συνιστά τη χρήση 2 μάσκαρα.  Η Perfect Mascara Defining Volume θα σας δώσει ένταση και όγκο ενώ η Perfect Mascara Full Definition θα τονίσει το σχήμα και θα διαχωρίσει τις βλεφαρίδες σας.

shiseido mascara tips dick page application

3.  Περάστε το βουρτσάκι της μάσκαρα κάνοντας κυκλικές κινήσεις (ή ζιγκ ζαγκ) ώστε να εφαρμόσετε τη ιδανική ποσότητα προϊοντος. Ξεκινήστε από τη βάση των βλεφαρίδων και καθώς φτάνετε στις άκρες τους στρίψτε και κουνήστε το χέρι σας δεξιά-αριστερά.

shiseido mascara tips dick page eyeliner

4. Τέλος, για να δώσετε την απόλυτη ένταση και πυκνότητα στις βλεφαρίδες σας περάστε μια πολύ λεπτή γραμμή eyeliner από τη βάση τους. Όσο πιο κοντά στη ρίζα φτάσετε τόσο το καλύτερο.

Δείτε ακόμα:

Dress for less: 11 κομμάτια που θα αναβαθμίσουν το στιλ σας και κοστίζουν κάτω από 100 ευρώ

Αγαπημένε Άγιε Βασίλη… θέλω αυτά τα παπούτσια για τα Χριστούγεννα

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα