Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το «διαζύγιο» από τον Κωνσταντίνο Βασάλο και η αδυνατισμένη σιλουέτα της

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποτελεί μία σύγχρονη στροχοπροσηλωμένη γυναίκα, που μπορεί να διαχωρίζει την προσωπική από την επαγγελματική της ζωή. Έτσι λοιπόν, όπως όλα δείχνουν, ο τηλεοπτικός χωρισμός της από τον Κωνσταντίνο Βασάλο είναι γεγονός, με την αθλητικογράφο να γνωρίζει πως η συνεργασία τους αφορούσε αποκλειστικά το concept του Survivor Panorama, ενώ η ίδια παραμένει σε ανεξάρτητη πορεία επαγγελματικά.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε μάλιστα χθες στην κάμερα του Φτιάξε Καφέ να στα Πω και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα επόμενα τηλεοπτικά της βήματα. Αν και φειδωλή στις δηλώσεις της, η αθλητικογράφος αποκάλυψε πως παρόλο αγαπά το αντικείμενό της, θα κάνει στροφή προς την ψυχαγωγία, ενώ δεν νομίζει πως θα εξακολουθεί να συνεργάζεται με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Βασάλο και τη νέα σεζόν.«Του χρόνου τηλεοπτικά θα δούμε, δεν ξέρω ακόμα. Τελειώνουμε την επόμενη εβδομάδα με το Survivor Panorama και έχει ο Θεός. Εγώ προσωπικά έχω κάνει κάποιες συζητήσεις αλλά θα δούμε.» Ενώ όταν ρωτήθηκε αν θα είναι μαζί με τον Κωνσταντίνο ή όχι, είπε ξεκάθαρα: «Μόνη μου».

«Τα αθλητικά τα αγαπώ πάρα πολύ, αλλά μ’ αρέσει πολύ και η ψυχαγωγία οπότε προς τα εκεί κατευθύνομαι», διευκρίνισε η Ευρυδίκη, ενώ πρόσθεσε: «Και ο Κωνσταντίνος έχει συζητήσει, αλλά δεν ξέρω με ποιο κανάλι».

Τέλος, όσον αφορά την τηλεοπτική της στέγη, είπε: «Ακόμη είναι σε ισχύ και η εκπομπή και διάφορα πράγματα και σίγουρα το κανάλι που είμαι τώρα ο ΣΚΑΙ, που είμαι εδώ και 14 χρόνια, έχει προτεραιότητα»

Πέρα από τα επαγγελματικά της όμως, αξίζει να σταθούμε και στην αδυνατισμένη της σιλουέτα. Ενώ πάντα είχε ένα καλογυμνασμένο σώμα, όπως έχει παραδεχτεί και η ίδια έχασε 10 ολόκληρα κιλά με τη συμμετοχή της στο Dancing with the Stars και φαίνεται πως έκτοτε παραμένει στο νέο της βάρος. Μάλιστα, έχει δηλώσει ξανά αστειευόμενη πως αναγκαστικά τρώει πολύ υγιεινά, λόγω και της έντονης ενασχόλησης του συντρόφου της με το fitness. Οπότε, αν επιθυμείτε και εσείς παρόμοιο αποτέλεσμα δεν έχετε παρά να επενδύσετε στον χορό και την κατανάλωση άπαχης πρωτεΐνης. Δείτε πως είναι πλέον το σώμα της:

 

Ακολουθείστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα