Η Κέλλυ Κελεκίδου έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπή “Happy Day” με αφορμή την συμμετοχή της σε ένα ανατρεπτικό σχήμα στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας τη χειμερινή σεζόν. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στις δυσκολίες που έχει περάσει, τις απώλειες ανθρώπων που την έχουν κάνει να λυγίσει αλλά και στον Γιώργο Μαζωνάκη και τη Γωγώ Μαστροκώστα.
«Έχω περάσει πάρα πολλές δυσκολίες και αυτές συνήθως έχουν να κάνουν με απώλειες ανθρώπων», ανέφερε η Κέλλυ Κελεκίδου.
Σε ερώτηση για τις στιγμές που ένιωσε ότι λύγισε, η Κέλλυ Κελεκίδου απάντησε: «Πάρα πολλές φορές. Είμαι ένας άνθρωπος που και να πέσω στο πάτωμα, ξέρω ότι έπεσα στο πάτωμα, ότι έκλαψα, ότι πόνεσα. Όμως την ίδια ώρα σηκώνομαι, σκουπίζω τα δάκρυά μου και προχωράω».
Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στην ξαφνική απώλεια του Γιώργου Μαζωνάκη και τη μακρόχρονη συνεργασία του με τον συζυγό της, Νίκο Κουρκούλη. «Για εμένα ήταν ένας σπουδαίος καλλιτέχνης που νομίζω έχει αφήσει ανεξίτηλο το αποτύπωμά του. Ο Νίκος (Κουρκούλης) έχει συνεργαστεί πάρα πολλά χρόνια με τον Γιώργο».
Η αναφορά στη Γωγώ Μαστροκώστα
Σε ερώτηση για τον θάνατο της Γωγώς Μαστροκώστα, η Κέλλυ Κελεκίδου δεν έκρυψε τη συναισθηματική της φόρτιση και απέφυγε να επεκταθεί περισσότερο. «Η Γωγώ είναι ένας άνθρωπος που με έχει αγγίξει πάρα πολύ βαθιά μέσα μου και πραγματικά αυτό θα ήθελα να το κρατήσω για μένα» είπε.
Η Κέλλυ Κελεκίδου υπήρξε μία από τις πιο στενές φίλες της Γωγώς Μαστροκώστα. Οι δύο γυναίκες συνδέονταν με μια βαθιά, αδελφική σχέση που κράτησε πολλά χρόνια.
Μετά τον θάνατο της Γωγώς Μαστροκώστα τον Μάιο του 2026, η Κέλλυ Κελεκίδου μπήκε στο στούντιο και ηχογράφησε ένα τραγούδι – φόρο τιμής στη φίλη της που υπήρξε για χρόνια ένα από τα πιο σημαντικά πρόσωπα της ζωής της.
«Καλέ μου άγγελε, πού πας…»
@kellykelekidouofficial Καλέ μου άγγελε…που πας…🤍🕊️ #gogomastrokosta ♬ πρωτότυπος ήχος – Kellykelekidou