Everyday is a day of beauty: Γιατί λατρέψαμε τη νέα Argan Oil Advanced Colorant της ΚΟΡΡΕΣ

O ερχομός του φθινοπώρου είχε βρει την ομάδα του InStyle με πολύ, πολύ πεσμένη διάθεση. Όπως κάθε χρόνο, η μετάβαση από το καλοκαίρι στο μουντό καιρό και από την ανεμελιά των διακοπών στην καθημερινότητα ήταν κάτι παραπάνω από δύσκολη. Τότε ήταν που η ΚΟΡΡΕΣ μας προσκάλεσε να δοκιμάσουμε τη νέα Argan Oil Advanced Colorant και να βάλουμε λίγο χρώμα στην –κατά τα άλλα- μουντή καθημερινότητά μας.

Σε αυτή την ημέρα ομορφιάς (θυμηθείτε την εδώ) αλλά και στο διάστημα που μεσολάβησε από τότε έως και σήμερα, η Argan Oil Advanced Colorant και η ΚΟΡΡΕΣ έκαναν πολλά περισσότερα από το να αλλάξουν απλά τη διάθεσή μας. Κατάφεραν να κερδίσουν την καρδιά μας και να μας χαρίσουν τα πιο όμορφα μαλλιά που είχαμε ποτέ.

IMG_3983

Αυτό ήταν που λατρέψαμε περισσότερο στην Argan Oil Advanced Colorant –η διάρκεια του χρώματος σε συνδυασμό με την απίστευτα λαμπερή, υγιή όψη των μαλλιών μας, κάτι που ποτέ δεν περιμέναμε από μια βαφή μαλλιών. Συνήθως συμβαίνει το αντίθετο! Βλέπετε, η αποκλειστική τεχνολογία Pigment-Lock της Argan Oil Advanced Colorant που κλειδώνει το χρώμα, χωρίς αμμωνία, αποφεύγει το μεγάλο, βίαιο και φθοροποιό άνοιγμα των λεπιών της τρίχας κι έτσι δεν επηρεάζει το φυσικό προστατευτικό φλοιό της. Παράλληλα, η πρωτοποριακή σύνθεση της Argan Oil Advanced Colorant περιέχει έλαιο Argan που αποκαθιστά τα επίπεδα υγρασίας και θρέφει την τρίχα, φυτική κερατίνη που προσφέρει εντατική αναδόμηση και εκχύλισμα βρώμης που ενισχύει την αντοχή και ελαστικότητά της.

IMG_3860

 

Όλα αυτά συνδυαστικά έχουν σαν αποτέλεσμα πιο υγιή, πιο όμορφα μαλλιά –στοιχεία ορατά από  την πρώτη εφαρμογή. Στην αρχή είμασταν σκεπτικοί. Στην πορεία το είδαμε με τα μάτια μας.

ΚΟΡΡΕΣ_ARGAN OIL ADVANCED COLORANT

Επιτέλους βρήκαμε μια βαφή που δεν μας χαρίζει προσωρινά όμορφο αποτέλεσμα, αλλά μακροπρόθεσμα υγιή και λαμπερά μαλλιά και αυτό έκανε θαύματα για τη διάθεση και την αυτοπεποίθησή μας. Αν προσθέσουμε σε αυτό και το γεγονός πως καλύπτει 100% τα λευκά, χαρίζει χρώμα με τεράστια διάρκεια και δεν περιέχει αμμωνία, parabens, σιλικόνες, mineral oil, PPD, ρεζορκίνη μπορούμε να πούμε πως βρήκαμε την τέλεια βαφή μαλλιών. Ναι μπορούμε!

 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα