Έτσι θα διακοσμούσαν οι πριγκίπισσες της Disney τα σπίτια τους

Πώς θα ήταν το διαμέρισμα της Μοάνα ή της Έλσας από το Frozen αν ζούσε στη σύγχρονη Νέα Υόρκη ή το Λονδίνο. Αυτό μάλλον αναρωτήθηκαν και οι interior designer του Modsy που διακόσμησαν έξι δωμάτια εμπνευσμένα από τις  πιο αγαπημένες μας πριγκίπισσες της Disney.

Η διακόσμηση των χώρων έγινε με βάση τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα  των πριγκιπισσών, όπως για παράδειγμα στην περίπτωση της Σταχτοπούτας που προστέθηκε στο δωμάτιο ένας λευκός  πολυέλαιος  που μοιάζει με την άμαξα που την μετέφερε στον βασιλικό χορό.

1.Το σαλόνι της Μοάνα

Courtesy of Modsy

Η Μοάνα λατρεύει τη θάλασσα, έτσι το σαλόνι  έχει  διακοσμηθεί  με αποχρώσεις του γαλάζιου και με ψάθινα διακοσμητικά.

2.Το υπνοδωμάτιο της Έλσας από το Frozen

Courtesy of Modsy

To υπνοδωμάτιο της Έλσας  είναι εμπνευσμένο από τα παιδικό της σπίτι και την μετέπειτα ζωή της στο παγωμένο παλάτι. Ο  χώρος είναι διακοσμημένος με ένα ασπρόμαυρο χαλί και μαξιλάρια με παραδοσιακά Νορβηγικά σχέδια, λόγω της Νορβηγικής καταγωγής της Έλσας.

3.Το υπνοδωμάτιο της Χιονάτης

Courtesy of Modsy

Το υπνοδωμάτιο της Χιονάτης είναι εμπνευσμένο από τα στοιχεία της φύσης, για αυτό τον λόγο περιλαμβάνει και διακοσμητικά ζωάκια παντού στον χώρο. Χαρακτηριστικό αποτελεί το ξύλινο κρεβάτι της που θυμίζει δέντρο με κλαδιά.

4.Το σαλόνι της Bella από την «Πεντάμορφη και το Τέρας»

Courtesy of Modsy

Το σαλόνι της Bella είναι διακοσμημένο με έπιπλα που σε παραπέμπουν στην ανατροφή της  στην επαρχία του Παρισιού. Mε μια πρώτη ματιά, οι θαυμαστές της «Πεντάμορφης  και το Τέρας»  αναγνωρίζουν πολλά στοιχεία από το παραμύθι, όπως είναι ο βελούδινος  κίτρινος καναπές που είναι εμπνευσμένος από την τουαλέτα της Bella και τα τριαντάφυλλα που στολίζουν διάφορα σημεία του σαλονιού συμβολίζοντας το μαγεμένο τριαντάφυλλο της αγάπης του Τέρατος. Ο στόχος ήταν η δημιουργία ενός πολυτελούς σαλονιού διαθέτοντας όλη την χρωματική παλέτα της ρομαντικής ιστορίας.

5.Το σαλόνι της Σταχτοπούτας

Courtesy of Modsy

Το σαλόνι της Σταχτοπούτας είναι elegant διακοσμημένο με ελεφαντοδόντο και αποχρώσεις  του μπλε και χρυσού. Στον χώρο είναι τοποθετημένο  ένα ρολόι και ασημένια γοβάκια, ενώ εξαιρετικής ομορφιάς αποτελεί και ο λευκός πολυέλαιος που έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μοιάζει με την άμαξα που μεταφέρει την Σταχτοπούτα στον βασιλικό χορό.

6.Το μινιμαλιστικό σαλόνι της Μουλάν

Courtesy of Modsy

Το σαλόνι της Μουλάν περιβάλλεται από γήινα χρώματα του μπεζ, καφέ και κόκκινου για να υπάρχει μια αρμονία και ισορροπία μεταξύ των αντίθετων στοιχείων του χαρακτήρα της.

 

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα