Ετοιμάζεστε για εκδρομή; Αυτά είναι τα κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από τη βαλίτσα σας
Insatgram @juliahengel

Η περίοδος του Πάσχα είναι μία ευκαιρία για όλους μας να χαλαρώσουμε. Έχουμε την ευκαιρία να πατήσουμε ένα μικρό pause στις υποχρεώσεις και την καθημερινότητα μας, να αποφορτιστούμε, να περάσουμε χρόνο με τους αγαπημένους μας και γιατί όχι να οργανώσουμε και μία μικρή εξόρμηση.

Αν λοιπόν και εσείς έχετε κάνει σχέδια για κάποια εκδρομή είτε με τους φίλους είτε με τον αγαπημένο σας, είμαι σχεδόν σίγουρη πως θα ετοιμάσετε και πάλι τη βαλίτσα σας τελευταία στιγμή. Αυτό αυτομάτως σημαίνει πως δεν είστε ιδιαίτερα προσεκτικές και πάλι θα πάρετε μαζί σας… όλη τη ντουλάπα.

Λίγο πριν σας πιάσει πανικός και άγχος όμως, αυτό το κείμενο είναι για εσάς, καθώς προσπάθησα να συγκεντρώσω κάποια βασικά κομμάτια που σίγουρα πρέπει να βρουν τη θέση τους στις αποσκευές σας. Ποια είναι αυτά;

Ένα midi φόρεμα που μπορείτε να φορέσετε είτε με sneakers είτε με ψηλοτάκουνα παπούτσια, ένα denim παντελόνι και ένα φλοράλ πουκάμισο για τις casual εμφανίσεις σας, ένα λευκό midi φόρεμα, αλλά και ένα blazer, τα οποία σε συνδυασμό με κλασικές μαύρες γόβες δημιουργούν το τέλειο look για τις βραδινές σας εξόδους. Μία μικρή τσάντα για τις βόλτες σας, αλλά και ένα σακίδιο πλάτης για το ταξίδι. Last but not least, η βαλίτσα. Προσέξτε ώστε να μην είναι ούτε πολύ μικρή ούτε πολύ μεγάλη.

Τα κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από τη βαλίτσα σας!

Γυαλιά ηλίου Balenciaga 126,00€
Φόρεμα με κεντήματα ZARA 39,95 EUR
Καμπαρντίνα Massimo Dutti 149,00 EUR
Denim παντελόνι Attrattivo 99.90 EUR
Μπλούζα H&M 59,99 EUR
Φόρεμα BSB 69,90 EUR
Σακάκι Lynne 99,00 EUR
Τσάντα Stradivarius 39,99 EUR
Σακίδιο πλάτης Accessorize 51,00 EUR
Sneakers Michael Kors Καλογήρου 58,00 EUR
Γόβες Καλογήρου 279,00 EUR

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Σακάκι Lynne 99,00 EUR
Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα