Δέκα πράγματα που δε θέλεις ποτέ οι συνάδελφοι να σε δουν να κάνεις

Σίγουρα υπάρχουν κάποια πράγματα  που δε θα ήθελες κανείς να σε δει να κάνεις. Πόσο μάλλον όταν αυτός ο «κανείς» είναι κάποιος συνάδελφός σου ή ακόμα και το αφεντικό σου. Δες ποια είναι αυτά.

Να μπουκώνεσαι με φαγητό: Σίγουρα δε θα ήθελες με τίποτα να σε δει κάποιος συνάδελφος να τρως σαν λύκος μέσα στο γραφείο.

Έξω από το γυμναστήριο: Είσαι ιδρωμένη, κουρασμένη και γενικά σε χάλια κατάσταση. Και εκεί που νομίζεις πως δε σε βλέπει κανείς, πέφτεις πάνω σε συνάδελφό σου. Tragic.

Όταν είσαι απίστευτα βιαστική: Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να έχεις καθυστερήσει να πας στη δουλειά σου το πρωί και να τρέχεις σαν τρελή.

Σε ραντεβού στα τυφλά: Ο κόσμος των ραντεβού στα τυφλά είναι αρκετά περίεργος. Θα ήθελες οι συνάδελφοί σου να νομίζουν ότι απλά γνώρισες τον άντρα με τον οποίο σε πέτυχαν σε ένα μπαρ και όχι ότι τον γνώρισες στο facebook και βγήκατε ραντεβού στα τυφλά.

Σε ένα club: Αυτή ίσως είναι η πιο περίεργη κατάσταση. Τι κάνει το αφεντικό σου στο club που αποφάσισες  να πας με την παρέα σου; Πρέπει να τον κεράσεις ποτό ή μήπως είναι καλύτερα να τον αγνοήσεις;

Μετά από ένα τρελό βράδυ: Τραβάς τη φούστα σου προς τα κάτω, πίνεις νερό σαν τρελή (λόγω αφυδάτωσης) και προσπαθείς να σκουπίσεις το eyeliner που έχει ξεφύγει στα μάτια σου ύστερα από μία τρελή νύχτα.

-Να κάνεις σέξι αγορές: Το καλύτερο σενάριο είναι ότι βρίσκεσαι σε ένα πολυτελές κατάστημα με εσώρουχα. Το χειρότερο σενάριο, όμως, ποιο είναι; Να σε τσακώσει κάποιος συνάδελφος σε sex shop. Σε κάθε περίπτωση αυτό θα σε κάνει σίγουρα να ντραπείς πάρα πολύ.

-Σε καυγά στο δρόμο: Το να σε τσακώνει στο δρόμο το αφεντικό σου να βρίζεις κάποιον άλλο οδηγό δεν είναι και η καλύτερη θέση στην οποία θα ήθελες να βρεθείς.

-Στη μέση ενός καυγά με το άλλο σου μισό: Τα συναισθήματα είναι πολλά, δάκρυα μπορεί να κυλάνε από τα μάτια σου και δεν μπορείς να σταματήσεις να μιλάς (για να μην πούμε να φωνάζεις).

-Να παίρνεις μία συνταγή από το φαρμακείο: Μία από τις χειρότερες στιγμές είναι να σε τσακώσει κάποιος να παίρνεις φάρμακα για τους ψιθύρους που ακούς.

Διαβάστε επίσης:

Aδελφές Kardashian: «Η μαμά μας δίδαξε ότι μπορούμε να έχουμε τα πάντα»

Coco Crazy: Τα 4 ενυδατικά προϊόντα σώματος που μυρίζουν καρύδα περισσότερο από όλα

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα